ATV Diriliş Osman ne zaman başlıyor? Diriliş Osman dizisinin oyuncu kadrosu...

Diriliş Ertuğrul'un sezon finali yapmasının ardından önümüzdeki dönemde devam dizisi olarak Diriliş Osman ekranlarda yer alacak. Beş sezondur izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'un yerine ATV ekranlarında yayınlanacak olan Diriliş Osman ne zaman başlayacak? Sevilen dizinin oyuncu kadrosu belli oldu mu?

GİRİŞ 24.07.2019 10:50 GÜNCELLEME 24.07.2019 10:50
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

Diriliş Osman önümüzdeki sezon bomba gibi geliyor. Dönem dizisi olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olarak ATV'de yayınlanacak Diriliş Osman oyuncu kadrosu ve tarihi işleyişle izleyenleri kendine hayran bırakacak. Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstleneceği senaristliğini ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın yapacağı Diriliş Osman dizisi başlangıç tarihi ise izleyici tarafından büyük merak konusu oldu. 

 

 

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Osman 1.sezonu başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken geçtiğimiz sene olduğu gibi 2019'un Eylül - Ekim aylarında başlaması bekleniyor. Diriliş Osman 1.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin detayından izleyebilirsiniz.

 

 

Diriliş Osman

DİRİLİŞ OSMAN HANGİ KANALDA OLACAK?

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın yapacağı Diriliş Osman dizisi 5 sezondur devam eden Diriliş Ertuğrul dizisi gibi TRT 1 ekranlarda yerini olmayacak. Sevilen dizi önümüzdeki sezon ATV'de yer alacak.

DİRİLİŞ OSMAN'DA YER ALACAK KARAKTERLER

Osman Gazi

Rabia Bala Hatun (Osman Gazi'nin eşi Rabia Bala Hatun'u canlandıracak kişi en çok merak edilen konuların başında yer alıyor. Ancak henüz netlik kazanmadı)

Gündüz

Savcı

Osman Gazi'nin çocukları;

Orhan, Alâeddin Paşa, Melik Arslan Bey

Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertugrul Bey, Pazarlı Bey

Ertuğrul ve Osman

TURGUT ALP DİZİDEN AYRILACAK MI?

Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey'in oğulları Gündüz ve Savcı'nın ''Osman'' konseptinde de yer alması bekleniyor. Öte yandan gerçek tarihte yer alan bilgilere göre Turgut Alp'in (Cengiz Coşkun) devam edeceği de konuşuluyor.

YAPIMCIDAN DİRİLİŞ OSMAN AÇIKLAMASI

Diriliş Ertuğrul dizisinin 150. son bölümü ile izleyici karşısına çıkmasının ardından gözler dizinin yeni sezonuna çevrildi. Diriliş Ertuğrul”un yapımcısı Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada “Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. Burak Özçivit de sosyal medya hesabında “Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun” yorumunda bulundu.

ERTUĞRUL BEY DİRİLİŞ OSMAN'DA OLACAK MI?

Ertuğrul Bey karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş Osman dizisinde olup olmayacağı henüz belli olmadı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NASIL BİTTİ?

YORUMLAR 110
  • Ümit 4 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş osman dizisinde engin altanında oynaması gerekiyor. ama tabii gerçekte ölmeyenlerin öldüğü veya gerçekte ölenlerin ölmediği veya 40.da halime sultanın öldüğü bir dizidir diriliş Ertuğrul herşey beklenir. Gerçekleri yansıtan bir dizi istiyoruz. Diriliş osmanında en azından kitaplarda okuduğumuz gibi olmasını istiyoruz gerçek olmasını istiyoruz.
    Cevapla
  • Bozqurd 4 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Osmanda gerçek tarihi olayları anlatsalar daha iyi olur.Diriliş Ertuğrul yüzde doksan kurgu. Mesela.,Baycu noyanın Ertuğrula yenildiyi gibi bir olay olmadı.Bu büyük bir yanlış
    Cevapla
  • sulo 4 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul bey Osmanlı da oynasaydı dizi güzel olurdu diye düşünüyorum
    Cevapla
  • ramo 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi olan kazansin başarılar dilerim ben mardinli
    Cevapla
  • eski yeni 4 yıl önce Şikayet Et
    dizi bağımlılığından kurtulmanın en etkili yolu baş role sevilmeyen birini getirmek bir serii uzatılınca suyuda çıkıyor zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?