Vedat Milor, konuşmasıyla İzlanda'ya haddini bildirdi! Vurucu ifade...

Milli takımda futbol kariyerine hız kesmeden devam eden Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası tutulması üzerine tepkiler çığ gibi büyümeye devam ederken Vedat Milor da bu skandala duyarsız kalmayarak tepkisini gösterdi. Gastronomi alanında uzmanlık sahibi Vedat Milor, İzlanda için kendine has bir yorumda bulunarak ulusal mutfağından vurmasının ardından büyük bir kesimin de desteğini arkasına aldı.

Vedat Milor, konuşmasıyla İzlanda'ya haddini bildirdi! Vurucu ifade...
Vedat Milor, konuşmasıyla İzlanda'ya haddini bildirdi! Vurucu ifade...
GİRİŞ 12.06.2019 10:08 GÜNCELLEME 12.06.2019 10:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ülkemizin ilk akla gelen sayılı yemek eleştirmenlerinden Vedat Milor, İzlanda'da A Milli Futbol Takımı'nın maruz kaldığı ahlaksızlığı ve terbiyesizliği karşısında suskunluğunu bozan isimler arasında yer alarak eleştiri yağmuruna tuttu. Emre Belözoğlu'nun İzlanda Havalimanı'nda kendisine mikrofon tutan basın mensuplarının merak ettiği sorularını yanıtladığı esnada taraftarlardan birinin tuvalet fırçası tutmasının akabinde pek çok tanınmış isim isyan edip birbirinden ağır sözlerde bulunurken Vedat Milor da yemek alanında icra ettiği mesleğini konuşturarak tepkisini en sert sözler eşliğinde ortaya koydu. 

 

 

Demet Akalın, eleştiri oklarını sapladı! Emre Belözoğlu için topa tuttu

Gastronomi bilgisiyle adından söz ettiren ve birbirinden farklı ülkelerin yemek kültürüyle donanım sahibi Vedat Milor, ‘’İzlanda'yı linç etmeye ulusal mutfağının kötülüğünden başlayabilirsiniz" şeklinde ifadelere yer verdi.

 

 

Seda Sayan, en sonunda bunu da yaptı! Görenler gözlerine inanamadı...

Kişisel Twitter hesabı aracılığıyla İzlanda Havalimanı'nda meydana gelen rezil olay karşısında ülkenin kendisini eleştiriye dizerek "Biliyorum, ağır olu ama başka seçenek bırakmadılar" diyerek son noktayı koydu.

vedat milor izlanda emre belözoğlu

YORUMLAR 3
  • Sakaryalı Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Hocam ya kaç gündür bu ülkeyi haritada arıyorum, yoruldum yani!!!
    Cevapla
  • abdurrahman Kaplan 4 yıl önce Şikayet Et
    terbiyesizlik terbiyesizliktir ama o Firça avrupada Mutfaklarda kullaniliyor böyle bir Firçayi tuvalette kullanani bulamazsiniz bu bir Mutfak firçasidir .. desigim gibi terbiyesizliktir ama Tuvalet ficasi degildir
    Cevapla
  • Ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yani? Ne dedi şimdi bu abi? Anlayan varsa beri gelsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!