Erkenci Kuş projesinin (yeni) yayın günü ne zaman? İşte, kesin tarih...

Star TV'de bütün bir yaz ayı süresince ekran macerasını sürdürecek olan Erkenci Kuş isimli dizi projesinin normal şartlar altında geçtiğimiz günlerde yayınlanması beklenirken beklenmedik şekilde yayın akışından kaldırıldığı görüldü. Peki, tutkunları tarafından büyük bir rağbet gören Erkenci Kuş neden yok, final mi yaptı? Alınan kararla beraber yayın gününde değişik kararı alan Erkenci Kuş yeni bölüm ne zaman?

Erkenci Kuş projesinin (yeni) yayın günü ne zaman? İşte, kesin tarih...
Erkenci Kuş projesinin (yeni) yayın günü ne zaman? İşte, kesin tarih...
GİRİŞ 16.06.2019 14:31 GÜNCELLEME 16.06.2019 14:32

Aşk duygusunu en sıcak ve samimi haliyle ele alan ve Can-Sanem karakteriyle geniş bir kitlenin gönlünde taht kurmayı başaran Erkenci Kuş yapımının normal koşullarda geçtiğimiz günlerde ekrana taşınması beklenirken Star TV yayın akışından kaldırması hayranlarını endişelendirdi. Gösterilen yoğun ilgi üzerine diğer bütün dizilerden farklı olarak sezon finali yapmama kararı alıp yaz ayında süresinde de birbirinden harika sürprizi içerisinde barındıran yepyeni bölümleriyle ekrandaki yerini alacak Erkenci Kuş neden yok? Zengin oyuncu kadrosuna ve romantizm-macera yüklü olay örgüsüne sahip Erkenci Kuş final mi yaptı? Can ve Sanem'in birbirine karşı besledikleri sevgi ve tutkuyu en güçlü şekilde ve tüm çıplaklığıyla yansıtan Erkenci Kuş yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

 

 

ERKENCİ KUŞ NEDEN YOK, FİNAL Mİ YAPTI? ERKENCİ KUŞ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yayın maratonuna atıldığı günden itibaren başarı üstüne başarı yakalayan ve pek çok önemli ödüle layık görülen Erkenci Kuş isimli dizi projesi yeni bölümü geçtiğimiz günlerde ekranda yer almadı. Star TV yayın akışından kaldırılan Erkenci Kuş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun konuk olacağı seçim programı dolayısıyla yeni bölümü yayınlanmamıştı. Buna göre izleyici kitlesi tarafından uzun bir süredir iple çekilen Erkenci Kuş 44.bölümüyle 18 Haziran Salı tarihinde kaldığı yerden hız kesmeden devam edecek.

 

 

erkenci kuş neden yok final mi yaptı

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sanem'e karşı saplantılı duygular içerisine giren ve artık gözü ondan başka hiçbir şey görmeyen Yiğit, hedefine kilitlenerek her şeyi lehine çevirmek adına ona hayatlarını birleştirme teklifinde bulundu. Erkenci Kuş son bölümde; Sanem'i tamamen kaybetme korkusu dört bir tarafını sarıp sarmalayan Yiğit, karşısında en ve tek büyük engel olarak gördüğü Can'ı uzaklaştırmak amacıyla dur durak nedir bilmeyerek yepyeni planların peşine düşerken, Can ise onun ensesinden düşmeyeceğine yönelik gözdağı verdi.

erkenci kuş yeni bölümü ne zaman

Can'a karşı gerçek duygularını bir türlü açığa vuramayan ve her defasında bir adım geride duran Sanem ise onun her an yeniden alıp başını gitme ihtimalinden ötürü içi içine yerken, devamlı olarak gizliden gizliye sevdiği adımı yakın takip altına aldı. Diğer taraftan Aziz bey ise ajanstakiler ile bir oyun hazırlayıp Sanem ve Can'ın eski aşk dolu günlerine geri dönebilmeleri için bebek emanet ederken, her şeyden habersiz olan ikilinin arasında çok özel duygular yeşerip baş başa unutulmaz bir gece geçirdi. Uzun bir zaman sonra Sanem'in hiç beklenmeyecek bir çıkışa imza atıp Can'ın karşısına geçerek bundan böyle hiçbir yere gitmesini istemediğini açıkça dile getirdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı