Afili Aşk 2.bölüm fragmanı paylaşıldı: Ayşe, sert kayaya çarpıyor...

Kanal D'nin yeni ekran serüvenine başlayan çiçeği burnunda dizi projesi Afili Aşk ilk bölümüyle (birinci bölüm) diziseverlerin beğenisine sunuldu. Afili Aşk son bölümde; Birbirinden tamamen zıt yaşam şartlarını sahip olan Ayşe ve Kerem'in bir anda yollarının birleşmesiyle olaylar bambaşka bir noktaya doğru evrildi. Yayına girmesiyle büyük bir çıkış yakalayan Afili Aşk 2.bölüm fragmanı çıktı.

Afili Aşk 2.bölüm fragmanı paylaşıldı: Ayşe, sert kayaya çarpıyor...
Afili Aşk 2.bölüm fragmanı paylaşıldı: Ayşe, sert kayaya çarpıyor...
GİRİŞ 14.06.2019 12:00 GÜNCELLEME 14.06.2019 12:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal D'nin yeni yayın maratonuna atılan ve olay örgüsüyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan Afili Aşk ilk bölümüyle (birinci bölüm) izleyici kitlesinin şimdiden beğenisini kazanmayı başardı. 12 Haziran Çarşamba günü ekran macerasındaki yerini alan Afili Aşk son bölümde; Ayşe (Burcu Özberk) güç koşullar altında hayatına devam ederken, Ayşe'nin çalıştığı tekstil atölyesinin patronunun oğlu Kerem'le yollarının aynı noktada birleşmesi gidişatı büsbütün etkileyerek birbiri ardına sıralanan olaylar zincirinin doğmasına zemin hazırladı. Muhsin'in hem Ayşe'nin hem de Kerem'in hayatını tepeden tırnağa değiştirecek bir karara imza atarak kız istemeye gitmek için harekete geçmesinin ardından Afili Aşk 2.bölüm fragmanı yayınlandı. Afili Aşk 2.bölüm fragmanında; Ayşe'yle asla hayatını birleştirmek istemeyen ve kendisine tezgah kurulduğunun farkına varan Kerem ise ''O şeytansa ben de cehennemin ta kendisiyim!'' diyerek atağa kalktı. Ve kendisine hazırlanan oyun bozmak adına aynı taktikten ilerleyip oyunla karşılık vermek için ve Ayşe'yi kendisi gibi tanımadığı bir adamla evlendiğine pişman etmek üzere kolları sıvadı.

AFİLİ AŞK 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunda; Burcu Özberk, Çağlar Ertuğrul, Ozan Dağgez, Asena Tuğal, Altan Erkekli, Neşe Beykent, Serkay Tütüncü, Taner Rumeli, Uğur Uzunel ve Yılmaz Kunt gibi isimlerin yer aldığı Afili Aşk 2.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

AFİLİ AŞK 2.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin üstlendiği, yapımcılığında Fatih Enes Ömeroğlu'nun yer aldığı ve senaryosunda İlker Arslan, Barış Erdoğan, Okşan Tavaslıoğlu ve Kübra Sülün imzasını taşıyan Afili Aşk 2.bölümüyle tarihinde saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Afili Aşk son bölümde; Bir tekstil atölyesinde çalışan Ayşe, iki abisi ile birlikte zor bir yaşam sürmektedir. Her şeye rağmen hayata güzel bakar, çünkü hayatında Berk gibi mükemmel ve anlayışlı bir sevgilisi vardır. Ancak, Ayşe’nin ailesi Ayşe için farklı bir gelecek düşünmektedir.

Kerem ise, Ayşe’nin çalıştığı yerin patronunun ele avuca sığmaz çapkın oğludur. Kerem yaşadığı kötü bir olayla tövbe edip işinde gücünde olan birisi olmaya karar verir. Ayşe ve Kerem’in yolları kesiştiğinde bütün planlar bozulacaktır.

YORUMLAR 1
  • eda cayir 4 yıl önce Şikayet Et
    bence ayse kerem'le evlenecek?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı