Benim Tatlı Yalanım 2.bölüm fragmanı? Olaylar bambaşka noktaya evrildi!

Benim Tatlı Yalanım 1.bölümüyle (ilk bölümü) yayın maratonuna atılarak izleyici kitlesine bambaşka bir dizi deneyimi yaşatıp adından söz ettirmeyi başardı. Benim Tatlı Yalanım son bölümde; Annesine karşı özlem duygusuyla dolup taşan Kayra doğum gününde göreceğini umut ederken, babası Nejat eski eşine bulup getirmek için akla karayı seçtiği sırada yollarının sürpriz şekilde Sunay'la kesişmesi sahne oldu. Benim Tatlı Yalanım 2.bölüm fragmanı ekranda mı?

Benim Tatlı Yalanım 2.bölüm fragmanı? Olaylar bambaşka noktaya evrildi!
Benim Tatlı Yalanım 2.bölüm fragmanı? Olaylar bambaşka noktaya evrildi!
GİRİŞ 14.06.2019 15:45 GÜNCELLEME 14.06.2019 15:45

Alışagelmişin dışında olay örgüsü ve seyircisinin içini ısıtan sımsıcak sahneleriyle Star TV'de ekrana taşınan Benim Tatlı Yalanım 1.bölümüyle (ilk bölüm) 13 Haziran Perşembe tarihinde yayın serüvenindeki yerini aldı. Yayın hayatına başlangıç yaptığı gibi izleyici kitlesini etkisine kaptırmayı başaran ve yaz döneminin olmazsa olmaz dizi projeleri arasına kazınacak Benim Tatlı Yalanım son bölümde; Kayra, kendisini uzun yıllar önce henüz bebekken bırakıp gittiğinden habersiz annesinin özlemini iliklerine kadar hissetmektedir, babası ise kızının bu acı gerçeği öğrenip paramparça olmaması adına her türlü yalana başvurmaktadır. Nejat, kızının doğum gününe kısa bir zaman kala annesini görmeyi umut ettiğini öğrenip çaresizce kızının hayalini gerçekleştirmek için çabalasa da bir sonuç alamazken yollarının hiç beklenmedik bir anda Suna'yla birleşmesinin ardından Benim Tatlı Yalanım 2.bölüm fragmanı bekleniyor. Kayra, doğum gününde sürpriz bir şekilde gördüğü Suna'yı kendi annesi sanarken, Nejat ve Suna ise kendini bir anda evcilik oyunu içerisinde bulmalarının akabinde Benim Tatlı Yalanım 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BENİM TATLI YALANIM 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yönetmenliğini Cihan Vural ve Barış Erçetin'in üstlendiği ve senaryosunda Murat Taşkent ve Deniz Dargı imzasını taşıyan O3 Medya farkıyla Star TV ekranlarına gelen Benim Tatlı Yalanım 2.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı...

 

 

BENİM TATLI YALANIM 2.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Furkan Palalı, Lavinya Ünlüer, Aslı Bekiroğlu, Aslı İnandık, Ahmet Saraçoğlu, Seda Türkmen ve Ali Yoğurtcuoğlu gibi isimlerin yer aldığı Benim Tatlı Yalanım 2.bölümüyle tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

BENİM TATLI YALANIM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Benim Tatlı Yalanım son bölümde; Nejat Yılmaz, kızı Kayra'yla birlikte mutlu bir hayat sürmektedir. Kayra'nın annesi Aylin, Kayra daha bebekken onları terk etmiş, Nejat da küçük kızı terk edilmenin acısını çekmesin diye, annesinin Afrika'da çok önemli görevleri olduğunu söylemiş ve senelerce kızına annesinin ağzından mektuplar yazmıştır. Kayra'nın 6. Yaş doğum günü yaklaşırken, Nejat, Kayra'nın annesi doğum gününde gelmesini beklediğini öğrenir. Nejat, Kayra'yı bu düşüncesinden uzaklaştırmaya çalışsa da küçük kız büyük bir hevesle annesinin geleceğine inanmaktadır. Çaresiz kalan Nejat, senelerdir konuşmadığı eski karısı Aylin'e ulaşmaya çalışır.

benim tatlı yalanım 2.bölüm fragmanı

Suna Doğan, uzun zamandır gerçekleştirmeye çalıştığı hayaline ulaşmak üzeredir. Küçük bir çocukken kaybettiği annesinin muhallebici dükkanını yeniden açacak, annesinin hatırasını yaşatacaktır. Abisi Rafet'in aldığı borç yüzünden aile yadigari kahvehanelerine haciz gelmesiyle Suna'nın bütün hayalleri bir avuç toza dönüşür. Suna ve ailesi, ailenin ekmek teknesini kaybetmemek için birkaç gün içinde 200 bin TL bulmak zorundadır. Tüm aile kara kara bir çıkış yolu ararken, reklam filmi için mekan bakmakta olan Nejat'ın yolu kahvehaneye düşer. Suna, Nejat'ın kahvehaneyi almak isteyen aç gözlü bir iş adamı olduğunu zannedince Nejat'ı kovmaktan beter eder. Suna daha sonra Nejat'ın kim olduğunu öğrenir ve yaptıkları yüzünden pişman olur. Eğer Nejat kahvehaneyi reklam filmi için kiralarsa paranın en azından bir kısmını elde edeceğini düşünür. Ablası Saniye ve en yakın arkadaşı Burcu'nun gazıyla Nejat'tan özür dilemek üzere yola çıkar.

benim tatlı yalanım 1.bölüm

Bu sırada Nejat, eski karısı Aylin'in gelmeyeceğinden emin olmuş, kızı Kayra'ya gerçeği söylemek üzere hazırlık yapmaktadır. Kayra'nın yıkılacağını düşünen Nejat perişan bir haldeyken Suna elinde özür dileme pastasıyla, kapısında belirir. Suna, kendini zorla içeri davet ettirir ve beraberinde gelişen olaylar Suna ve Nejat'ın kontrolünden çıkar. Sabah olduğunda Suna ve Nejat'ı yeni bir sürpriz beklemektedir. Kayra, doğum günü sabahında evinde gördüğü Suna'yı annesi Aylin zanneder. Bu yanlış anlaşılma Suna ve Nejat'ı hiç ummadıkları bir evcilik oyununun içine düşürür.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı