Hasan Kaçan, CHP'lileri hedef aldı! Seçim sonuçları üzerine sert eleştiri!

Televizyon ekranlarında bir döneme damgasını vuran Ekmek Teknesi dizisinde Herodot Cevdet karakteriyle izleyici karşısına geçen Hasan Kaçan, yinelenen İstanbul seçim sonuçlarının ardından ses getiren açıklamalarda bulundu. Hasan Kaçan, CHP'den Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yeniden seçilmesi üzerine sosyal medya hesabından yankı uyandıran ifadelere yer verdi.

Hasan Kaçan, CHP'lileri hedef aldı! Seçim sonuçları üzerine sert eleştiri!
Hasan Kaçan, CHP'lileri hedef aldı! Seçim sonuçları üzerine sert eleştiri!
GİRİŞ 25.06.2019 15:37 GÜNCELLEME 25.06.2019 15:37
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Uzun yıllar önce televizyon ekranlarında yayınlanan Ekmek Teknesi isimli dizi projesinde Herodot Cevdet rolüyle hafızalarda kalıcı iz bırakan oyuncu Hasan Kaçan, YSK (Yüksek Seçim Kurulu)'nın aldığı kararla tekrar edilen İstanbul seçim sonuçları hakkında konuştu. Hasan Kaçan, CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını koyan Ekrem İmamoğlu'nun bir kez daha İstanbul seçimlerini kazanması üzerine sosyal medya platformu üzerinden damga vuran açıklamalar gerçekleştirdi.

Yeşil Salkım'dan Gülben Ergen'in seçim gönderisine tokat gibi yanıt!

Yusuf Güney, seçimleri kaybeden Binali Yıldırım'ı yere göğe sığdıramadı!

 

Hasan Kaçan, İstanbul seçim sonuçlarının ardından siyasi görüşünü çok açık bir şekilde ifade edip hangi tarafta olduğunu tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi. Sosyal mecra Twitter aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görselini yayınlayan usta oyuncu Hasan Kaçan, ''Yerim 'Uzun Adam'ın yanıdır.'' şeklinde geniş bir kesim tarafından takdir toplayan sözlere yer verirken karşı rakibe de ''60 yıldır iktidar olamayanlar yılmıyor da, biz bir İstanbul seçimi ile mi yılacağız?'' yönünde manidar sözlerde bulundu. 

Tüm bunların yanı sıra İstanbul seçim sonuçlarını kaybeden AK Parti'den Binali Yıldırım'a da övgü dolu sözlerde bulunmayı ihmal etmeyen Hasan Kaçan, ''Rakibi tebrik etmek erdemdir. Binali beye helal olsun.'' şeklinde ifadelere yer verdi. 

hasan kaçan

ekrem imamoğlu binali yıldırımistanbul seçim sonuçları

YORUMLAR 9
  • Türker akbulut 4 yıl önce Şikayet Et
    Buradan korkusuz adlı gazeteye basın savcılarımız a bugunki manşetinde dolayı bir ihbarda bulunmak istiyorum gazetenin ilk sayfasında saygıdeğer ç başkanımızı ve değerli büyüklerimizin yanına en sonda apo denen pisliğin fotoğrafı konulmuştur bunu bir ihbar olarak lütfen degerlendirin bu ne terbiyesizlik saygıdeğer ç baskanimiz ve devlet buyuklerimizin yanına terörist apo pisliğini koyan gazete yargıya hesap vermelidir gazete adı korkusuz sizin gibi korkusuzlar yerin dibine girsin asıl korkusuzlar joh ve poh let apo nun sürüsünü bitirdi. Turker akbulut bursada saglikci korkusuz 25 haziran gazete manşeti korkusuz yazıklar olsun sehitlerimizin ruhu incindi.
    Cevapla
  • Teştikli 4 yıl önce Şikayet Et
    Duygulara tercüman oldun güzel insan Allah var gam yok durmak yok yola devam uzun adamın yanındayız
    Cevapla
  • Ayşegül 4 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra ak koyun kara koyun belli inşallah devlet bazı sanatçı bozuntularına bu kadar fırsat vermesin vergisini kontrol etsin bunlar milyon kazanıp kuruş vergi veriyor bizim de maaştan fazla vergimiz var. Hala da herşey güzel olacakmış. Vatandaşına maaşını ödeyemeyen Yunanistan bunları alkışlıyor bunlar da Avrupalı olduk deyip seviniyor
    Cevapla
  • Derya 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun gerçek sanatçı
    Cevapla
  • Suat Ak 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanatçıların Piri ağzına sağlık çok güzel ifade etmişsin senide sanatınıda seviyoruz Allah saglık sıhhat versin senin gibi sanatçılara bu ülkenin ihtiyacı var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması