Yusuf Güney, Binali Yıldırım gönderisiyle geniş kesimin kalbini kazandı!

Her fırsatta oyunun rengini belli ederek sonuna kadar destek verdiği AK Parti'ye övgü dolu sözlerde bulunan Yusuf Güney, İstanbul seçim sonuçlarını kaybeden Binali Yıldırım'a destek mesajı gönderdi. Ekrem İmamoğlu'nun seçim sloganıyla destek veren sanatçı isimleri topa tutan Yusuf Güney, İstanbul seçim sonuçlarını CHP'nin kazanmasının akabinde Binali Yıldırım'ın yanında olduğunu sözleriyle bir kez daha ortaya koydu.

Yusuf Güney, Binali Yıldırım gönderisiyle geniş kesimin kalbini kazandı!
Yusuf Güney, Binali Yıldırım gönderisiyle geniş kesimin kalbini kazandı!
GİRİŞ 26.06.2019 10:48 GÜNCELLEME 26.06.2019 10:48
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada sahip olduğu siyasi görüşü karşılaştığı eleştirilere aldırış etmeksizin her defasında tüm samimiyetiyle dile getiren sanatçı Yusuf Güney, 23 Haziran'da tekrardan uygulamaya alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu. İstanbul seçim sonuçları doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna yeniden oturan Ekrem İmamoğlu'na ''Her şey çok güzel olacak!'' seçim sloganıyla destek veren sanat camiasındaki kişileri eleştiri bombardımanına tutan Yusuf Güney bir kez daha siyasi görüşünü çekinmeden savunarak "Bana ister yalaka deyin ister yandaş duruşumu çizgimi hiçbir zaman bozmayacağım" şeklinde ifadelere yer verdi.

Yeşil Salkım'dan Gülben Ergen'in seçim gönderisine tokat gibi yanıt!

Tuğba Ekinci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a moral verdi! Övgüler havada uçuştu

 

Tüm bunların yanı sıra İstanbul seçim sonuçlarını kaybeden Binali Yıldırım için takdire şayan sözlerde bulunup kendisi hakkındaki tüm güzel düşüncelerini sosyal mecra üzerinden aktardı. Yusuf Güney, sosyal platform Instagram aracılığıyla Binali Yıldırım ile beraber çekilmiş fotoğrafını yayınlayarak İstanbul seçim sonuçlarını kaybetmiş olsa da daima onun yanında olacağının özellikle altını çizdi.

Hasan Kaçan'dan İstanbul seçim sonuçlarının hemen ardından manidar sözler!

Tuğçe Kazaz'dan İstanbul seçim sonuçlarının ardından çarpıcı açıklamalar!

Ünlü sanatçı Yusuf Güney "Tek amacı hizmet olan, saygısını, terbiyesini, üslubunu, duruşunu, çizgisini bozmayan Sayın Binali Yıldırım... Siz hiçbir zaman makam mevkici olmadınız. Nerede olsa halkınız için göreve hazırsınız ve bizler de her daim sizlerin yanınızdayız. Bana ister yalaka deyin, ister yandaş. Duruşumu, çizgimi hiçbir zaman bozmayacağım. Saygılar dilerim." şeklinde ifadelere yer verdi.

yusuf güney binali yıldırım

YORUMLAR 5
  • admin 4 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun
    Cevapla
  • gargamelin şirini 4 yıl önce Şikayet Et
    gökhan oğuz mziğini bi elin pamaklarınca dnleyen çıkar onu artırmak daha geniş kitlelere ulaşmak için yani işinle kendini tanıtmak yerine imamdan konuşun emri gelince ortaya atladın.acunu da beğenmediğini söyledin işin bitince .acun sizi parlattı orda aynı imam gibi şirinlik rolleri bitti tabii.
    Cevapla
  • istanbul 4 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun
    Cevapla
  • Hayr 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun!
    Cevapla
  • isayusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam olduğunu bir kez daha görmek güzel..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız
Naci Görür 'Aklımızı başımıza toplamamız lazım' deyip uyardı: Depremden çok zarar verir