Aleyna Tilki için bardağı taşıran son damla! Böyle bir şey görülmedi...

Son dönemlerde sosyal medya platformunda gerçekleştirdiği paylaşımlar ve piyasaya sürdüğü müzik parçalarıyla gündemin en çok konuşulan isimlerinden Aleyna Tilki, hayranlarının gösterdiği yoğun ilgi üzerine isyan bayraklarını kaldırdı. Taksim'de karşılaştığı ilgi sonrası zor anlar yaşayan Aleyna Tilki, hayranlarının çevresini sarmasına tepki göstererek polislerin sayesinde kurtulabildiğini açıkladı.

Aleyna Tilki için bardağı taşıran son damla! Böyle bir şey görülmedi...
Aleyna Tilki için bardağı taşıran son damla! Böyle bir şey görülmedi...
GİRİŞ 29.06.2019 23:55 GÜNCELLEME 29.06.2019 23:56
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Müzik piyasasına hızlı bir giriş yapmasıyla çok kısa bir zaman içerisinde büyük bir sükse yakalayan Aleyna Tilki, sevenlerinin gösterdiği aşırı ilgi sonrasında sitem etti. Sosyal mecrayı çok aktif bir şekilde kullanan ve magazin gündeminde ses getirecek paylaşımlara imza atan Aleyna Tilki, basın mensuplarına yaşadığı zor anlara paylaşarak Taksim'de takipçi kitlesinin etrafını kuşattığını dile getirdi. Çok yoğun bir ilgiyle karşılaştığını belirten Aleyna Tilki, kendisine yardım eden 10 tane polisin sayesinde kalabalıktan kurtulabildiğini ifade etti. 

 

 

Erkenci Kuş yapımından yeni bir değişiklik daha! Şimdi de senaristi...

Hem Demet Akalın hem de Alişan'dan LGS şampiyonu ikizlere büyük destek!

 

 

"Taksim'e girdiğime pişman oldum. Hayranlarım etrafımı sardı. İmdadıma 10 polis yetişti. Onların refakati ile çıkabildim” şeklinde açıklamada bulunan Aleyna Tilki, o gece Cihangir’de kahve içti ve kendisini tanıyıp soluğu yanında alan satıcı kişileri de boş çevirmedi. Tüm bunların yanı sıra, çiçek&mendil satan çocuklara da 350-400 TL para dağıtmayı ihmal etmedi.

aleyna tilki

YORUMLAR 17
  • Remzi 4 yıl önce Şikayet Et
    buna ilgi gösterenler ne içiyor aceba
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    böylede hayat mı olur!
    Cevapla
  • Aysel 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi
    Cevapla
  • izmir hakkı kul 4 yıl önce Şikayet Et
    önceden 10-15 yıl emek harcanıp sanatçı tanınırdı ünlü olurdu şimdi 16-17 yaşında çabucak ünlü olunca herkes bunu kaldıramaz gençler bunu zor kaldırır.sesi güzel ancak bu yaşlarda bu kızsan olgunluk beklemekde yanlış olur.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Malesef olay gercek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!
7 milyon kişi Türkiye'ye gelecek! Uçak yetişmiyor