Demet Akalın & Alişan elini taşın altına soktu! İkisi de kayıtsız kalamadı

Hem Demet Akalın hem de Alişan, LGS (Liselere Giriş Sınavı)'de yöneltilen tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan almaya hak kazanan Karslı Adil Karadağ ve 469.8066 puan alan ikizi Yunus'a büyük destek oldu. Demet Akalın ve Alişan, Kars'ın Sarıkamış ilçesinden Türkiye 1.cisi Adil Karadağ ve 2.cisi Yunus'ın gösterdiği üstün başarı sonrasında yardım etmek istediğini açıkladı.

Demet Akalın & Alişan elini taşın altına soktu! İkisi de kayıtsız kalamadı
Demet Akalın & Alişan elini taşın altına soktu! İkisi de kayıtsız kalamadı
GİRİŞ 03.07.2019 12:50 GÜNCELLEME 03.07.2019 12:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bu yıl itibariyle düzenlenen LGS (Liselere Giriş Sınavı)'ye Kars'ın Sarıkamış ilçesinde ikamet eden 14 yaşındaki tek yumurta ikizi olan Adil ve Yunus katılım sağlayıp sergiledikleri performanstan ötürü tüm Türkiye'nin gurur kaynağı haline geldi. Bunun üzerine gerek Alişan gerekse Demet Akalın'dan, Türkiye'nin bir uçtan diğer uca pek çok bölgesinde birincilerin çıktığı LGS (Liselere Giriş Sınavı)'de sorulan tüm soruları hiçbir yanlış olmaksızın doğru bir şekilde yanıtlayarak 500 tam puan alan Adil Karadağ ve 469.8066 puan alan ikizi Yunus'a destek geldi.

 

 

Aleyna Tilki, isyan bayraklarını kaldırdı! Hayranlarına tepki gösterdi...

Erkenci Kuş yapımından yeni bir değişiklik daha! Şimdi de senaristi...

 

 

2019 tarihinde 1 milyon 29 bin 555 öğrencinin katılım sağladığı ve bunlardan sadece 565 öğrencinin kendilerine yöneltilen bütün soruları yanlışsız bir biçimde yanıt verdiği LGS (Liselere Giriş Sınavı)'de Kars'ta hayvancılıkla meşgul olan LGS 1.cisi Adil Karadağ ve Türkiye 2.cisi olan Yunus'un gösterdiği üstün başarı hem Demet Akalın'ı hem de Alişan'ı derinden etkiledi.

Alişan, geçimini hayvancılık ve çiftçilikle sürdüren Naci ve Gülcan Karadağ'ın ikiz çocuklarına yardım etmek adına Kars Valiliği'ne başvuruda bulundu. Ünlü sanatçı Alişan, “Demek ki başarı için önemli olan para ve imkan değil, düzenli ve planlı çalışmak” şeklinde ifadelere yer vererek bu öğrencilere ulaşıp yardım etmek istediğini açıkladı.

Ünlü sanatçı Demet Akalın da ciddi bir derece elde eden ikizler için gerekli özeni ve hassasiyeti göstererek, sosyal medya platformu üzerinden konuyla ilişkin gerçekleştirdiği paylaşımda, ‘İkizlere ulaşmak istiyorum' şeklinde ifadelere yer verdi. Akalın, 'Dur ben sizi bulayım da bir güzellik yapacağım' diyerek destek olacağını duyurdu.

YORUMLAR 5
  • Yüksel 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik eder ve sanatçı nasıl olunurmuş gösterdikleri için teşekkür ederim.
    Cevapla
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanatçıların bu davranışını çok olumlu buldum. Herkesin gençleri okumaya ve bilim insanı olmaya teşvik etmesi, özendirmesi gerekiyor. Ülkemizin gençlerinin buna ihtiyacı var.
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 4 yıl önce Şikayet Et
    ..Demekkı. Altın akcelerı cebe ındırerek lüks makamları mekan tutmakla halkın sanatcısı olunmuyormus..Darısı en cıcı dunya starı ben olucam dıyen tılkılere..
    Cevapla
  • Adsız 4 yıl önce Şikayet Et
    469 puan almış diğer kardeş tebrikler fakat o puanla Türkiye ikincisi olunamaz.Bu aralar sitede hem bilgi hem de dil yanlışlarına çok denk geliyorum
    Cevapla
  • Nazlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende her ikinizede çook teşekkür ediyorum süpersiniz ya kazancınızı böyle güzel yerlerde harcamanız çok duygulandırdı sizin reklama ihtiyacınız yok zaten
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı