Yasak Elma'nın yeni sezonuna hazırlanan Şevval Sam'ın tedavisi ne durumda?

Fox TV ekranlarında üçüncü sezonuyla yayın maratonundaki sarsılmaz yerini alacak olan Yasak Elma isimli dizi projesinin yıldızı Şevval Sam kendisine dair bilinmeyen bir gerçeği paylaştı. Yasak Elma yapımında üstlendiği başarılı oyunculukla seyircisini ekran başına kilitleyen Şevval Sam hastalığını ilk defa açıklayarak immünoterapi tedavisi gördüğünü sözlerine ekledi.

Yasak Elma'nın yeni sezonuna hazırlanan Şevval Sam'ın tedavisi ne durumda?
Yasak Elma'nın yeni sezonuna hazırlanan Şevval Sam'ın tedavisi ne durumda?
GİRİŞ 31.08.2019 22:59 GÜNCELLEME 31.08.2019 22:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında iki sezon boyunca ekran serüvenini kesintisiz sürdüren ve izlenme oranları sıralamasında da pek çok rakibini sollayıp önemli başarılara imza atan Yasak Elma yapımında baş rolünde yer alan Şevval Sam hakkında daha önce duyulmamış bir gerçeği açıkladı. Çarpıcı olaylar zincirinin birbirini kovaladığı Yasak Elma adlı dizi projesinde canlandırdığı Ender Argun isimli karakterle pek çok kişinin sempatisini kazanan Şevval Sam, Posta gazetesinin yönelttiği soruları cevap verirken çok uzun bir zamandır vejeteryan beslenme şeklini benimsediğini ifade etti. 

 

 

Çağatay Ulusoy'un geliri belli oldu: Hakan Muhafız'dan inanılmaz rakam...

Öte yandan Yasak Elma dizisinde üstlendiği rol gereği bitmek bilmeyen kötülük ve entrika yöntemine başvuran ve zaman içerisinde hatrı sayılır derecede bir hayran kitlesi yakalayan Şevval Sam'a neler yediği sorusu sorulduğunda da yaşadığı sağlık probleminden söz etti. 

 

 

Sevilen ve ilgiyle takip edilen oyuncu Şevval Sam, bilinmeyen hastalığını ilk defa açıklayarak et ve süt ürünleri, tavuk gibi pek çok besini tüketemediğini belirtti. Aynı zamanda rahatsızlığından ötürü ekmek de tüketemediğini cümlelerine ekleyen Şevval Sam, sebze ve bakliyat ağırlıklı beslendiğinin ve kendisini bu sayede çok sağlıklı hissettiğinin özellikle altını çizdi. Şu an için hastalığı nedeniyle immünoterapi tedavisi alan ünlü oyuncu, sağlıklı kalmak için bir taraftan da vitaminlerini almayı ihmal etmiyor.

İşte, Yasak Elma oyuncusu Şevval Sam'ın o sözleri...

“Ben ‘İmmünoterapi’ tedavisi alıyorum. Alerji testi yapıldı. Zaten bir sürü şeyi yemem yasaklandı. Süt ve süt ürünleri, et ve tavuk yemiyorum. Gluten alerjimden dolayı ekmek de yemiyorum.Her çeşidi olmamakla beraber çok nadir balık yerim. Sebze ve bakliyat ağırlıklı besleniyorum. Kaju peyniri yapıyorum. Bir yandan vitaminlerimi de alıyorum. Çok daha sağlıklı hissediyorum kendimi.”

yasak elma şevval sam hastalığı

YORUMLAR 3
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yaptıklarını çektirmeden canını almaz şevval. Ananla beraber çekecekleriniz var. Günahlarınızın kefareti olacakmı? Hayır çünkü hakkımızı helal etmiyoruz. Mümkünse vasiyetinize cenaze namazlarınızın kılınmamasını müslüman mezarlığına gömülmemeyi ruhunuza fatiha okunmamasını isteyin.
    Cevapla
  • Saliha 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır?
    Cevapla
  • Selçuk 4 yıl önce Şikayet Et
    hayirdir siz?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak