Mucize Doktor 2.bölüm 2.fragmanı: Hastanede gerilim dolu anlar yaşanıyor!

Fox TV ekranlarında 12 Eylül Perşembe tarihinde tüm dikkatleri üzerinde toplayan konusuyla ilk defa yayın macerasındaki yerini almaya başladı. Peki, Good Doctor isimli Kore dizi projesinden uyarlanan ve baş rollerini Taner Ölmez ve Onur Tuna gibi son dönemlerde yıldızı parlayan oyuncuların üstlendiği Mucize Doktor iddialı konusu nedir? Savant Sendromu hastalığına yakalanan doktorun yaşam öyküsünün aktarılacağı Mucize Doktor güçlü oyuncu kadrosu! İşte, izleyicisinden tam not almayı başaran dizide yaşanan gelişmeler...

GİRİŞ 19.09.2019 10:10 GÜNCELLEME 19.09.2019 10:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarındaki yayın serüvenine güçlü bir giriş yapan Mucize Doktor adlı yapımda; Savant Sendromu hastalığını taşıyan Ali (Taner Ölmez) karakterinin başından geçen çeşitli olayları konu olarak işleniyor. Ali'nin tıp fakültesinden birincilik derecesiyle mezun olmasını ve ''asistan cerrah'' unvanıyla kariyer hayatına atılmasını çarpıcı bir şekilde gözler önüne seren  Mucize Doktor iddialı konusu nedir? Çekimleri ''Hayat Hastanesi''nde gerçekleştirilecek olan ve şimdiden tanıtım fragmanlarıyla seyircinin ilgi odağı haline gelmeyi başaran Mucize Doktor güçlü oyuncu kadrosu kimlerden oluşmaktadır? İşte, sıra dışı olay örgüsü ve birbirinden yetenekli oyuncularıyla beraber büyük bir çıkış yakalamayı hedefleyen diziye dair merak edilen ayrıntılar...

 

 

Savant Sendromu nedir: Mucize Doktor'daki Savant Hastalığı belirtileri!

Fox TV ekranlarına 12 Eylül Perşembe akşamı yayın maratonuna atılan Mucize Doktor adlı yapımın yönetmenliğini Yusuf Pirhasan üstlenirken, olay örgüsünü de Onur Koralp ve Pınar Bulut uyarlayacak. Yapımcılığında Faruk Bayhan'ın yer aldığı MF Yapım imzasıyla her perşembe günü sürprizlerle dolu bölümleriyle izleyici kitlesini ağırlayacak Mucize Doktor isimli dizi projesi Good Doctor adlı Kore dizisinden uyarlanıyor.

 

 

Reynmen muhabire saldırdı: Yusuf Aktaş çirkin saldırı sonrası karakolluk oldu

MUCİZE DOKTOR 2.BÖLÜM 2.FRAGMANI YAYINLANDI!

MUCİZE DOKTOR OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Kore'de ilk defa 2013 tarihinde Good Doctor adıyla yayınlanmaya başlayan ve ilerleyen yıllarda da Amerikan ve Japonya versiyonu olarak da yayınlanan Mucize Doktor isimli dizi projesinin oyuncu kadrosunda; Taner Ölmez (Ali), Onur Tuna (Ferman), Sinem Ünsal (Nazlı), Reha Özcan (Ali) yer almaktadır.

mucize doktor konusu ve oyuncu kadrosu

MUCİZE DOKTOR KONUSU NEDİR?

Mucize Doktor Konusu; Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul’da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

MUCİZE DOKTOR 1.BÖLÜMDE (İLK BÖLÜMDE) NELER OLACAK?

Mucize Doktor 1.bölümde; Savant sendromlu deha Ali Vefa’nın en büyük hayali doktor olmaktır. Engeline ve karşılaştığı bütün önyargılara rağmen tıp fakültesini bitirmiş, stajını tamamlamış ve geriye sadece ihtisas yapmak kalmıştır. Yaşadığı taşra şehrinden ayrılır ve manevi babası Adil Erinç’in Başhekimi olduğu İstanbul Berhayat Hastanesi’nde Cerrahi Bölüm Asistanı olarak işe başlamak üzere yola çıkar.

Mucize Doktor ilk bölümde; Havaalanında meydana gelen bir kaza Ali’yi hayatının en önemli toplantısına geç bırakır. Aynı sıralarda hastane yönetim kurulu toplanmış, Ali’nin işe alınıp alınmayacağını tartışmaktadır. Adil hariç kimse otizmli birinin doktor olabileceğine inanmaz. Ve Ali, saatlerce geç kalarak, korka korka, kendisine acımayla, inançsızlıkla bakan yönetim kurulunun karşısına çıkar… Önyargılar kırılabilir mi? Hayaller gerçek olabilir mi?

YORUMLAR 1
  • mert1190 4 yıl önce Şikayet Et
    dızı guzel de bastan sona muzık yordu... konusmaları bıle bastırıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bölücülüğü savunan adayla ilgili çarpıcı sözler: Esenyurt’u özerkleştirecek mi nedir?
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!