ATV Kuruluş Osman 1.bölümü hangi gün ekranlarda olacak?

Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olan Kuruluş Osman 1.sezon 1.fragmanı geçtiğimiz gün yayınlandı. Yeni sezonu heyecanla beklenen Osman'ın hangi günlerde yayınlanacağı ise büyük merak konusu oldu. 5 sezon boyunca her çarşamba günü ekranlarda olan Diriliş Ertuğrul aksine Kuruluş Osman'ın seyirciyle buluşacağı gün değiştirildi.

GİRİŞ 15.10.2019 08:24 GÜNCELLEME 15.10.2019 08:24
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman ATV ekranlarında transfer olmasının ardından ilk tanıtımı yayınlandı. Bu sezon başrolünde Burak Özçivit'i yer alacağı Kuruluş Osman özellikle savaş sahneleriyle izlenme rekorları kırmayı hedefliyor.

 

 

TRT 1'de çarşamba günü geleneğine sahip olan Diriliş'in, yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanması nedeniyle farklı bir gün belirleyeceği düşünülüyor. Salı günleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, çarşamba günleri Sen Anlat Karadeniz, perşembe günleri Bir Zamanlar Çukurova, cuma günleri ise Hercai dizisinin yayınlandığı ATV'de, dizinin boş olan pazartesi günleri yayınlanması bekleniyor. 

DİZİNİN İSMİ DEĞİŞTİRİLDİ

 

 

Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı ve çekimleri geçtiğimiz aylarda başlanan Diriliş Osman dizisinin bekleyenleri, gelen bir fragmanla şaşkına döndü. Yapımcı Mehmet Bozdağ'ın 'Diriliş Osman' diye açıkladığı dizinin adı, 'Kuruluş Osman' olarak değiştirildi.

KURULUŞ OSMAN 1.SEZON 1.FRAGMANI YAYINLANDI

Kuruluş Osman olarak değiştirilen dizinin fragmanından ilk görüntüler geldi. Fragman, hem yapımcı Mehmet Bozdağ'ın sosyal medya hesaplarından hem de ATV'nin YouTube hesabından yayınlandı.

Dizinin fragmanında henüz net bir tarih verilmezken, ilk bölümün Ekim sonu veya Kasım başında yayınlanması tahmin ediliyor.

YORUMLAR 40
  • Gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Her halde seneye başlıyacak
    Cevapla
  • Nurşen 4 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen pazartesi olmasın
    Cevapla
  • Adam 4 yıl önce Şikayet Et
    Pazartesi vuslat cuma payitaht haftasonları sohbetler misafirler ve lig maçları.. çarşamba en uygun gün..
    Cevapla
  • berke can 4 yıl önce Şikayet Et
    lütfen çarşamba olsun sen anlat karadenizle çakışacak ama yapıcak bişey yok olmazsa sen anlat karadenizi birinci ögretime alın
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Çarşamba olmalı sen anlat karadenizi pazartesiye alsınlar ne olur ki sanki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak