Mucize Doktor'da hiçbir şey sandığınız gibi değil! Tüm ezberleri bozdular

Fox TV'nin yeni yayın hayatına giriş yapan çiçeği burnunda projesi Mucize Doktor'un baş rol oyuncuları Özge Özder ve Hazal Türesan'ın arasındaki dostluk ilişkisi göz doldurdu. Mucize Doktor'da her ne kadar rol gereği Hazal Türesan ve Özge Özder ikilisi birbirlerine düşman kesilseler de gerçek hayatta tam tersine birbirlerini çok seven iki dost oldukları açığa çıktı.

Mucize Doktor'da hiçbir şey sandığınız gibi değil! Tüm ezberleri bozdular
Mucize Doktor'da hiçbir şey sandığınız gibi değil! Tüm ezberleri bozdular
GİRİŞ 15.10.2019 22:16 GÜNCELLEME 15.10.2019 22:16

Fox TV ekranlarında yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan'ın oturduğu Mucize Doktor, sürükleyici ve etkileyici sahneleriyle şimdiden izleyici kitlesini kendine bağlamayı başardı. Hızlı ve iddialı bir başlangıç yaparak dizi dünyasını kasıp kavuran Mucize Doktor'un baş rol oyuncularından Hazal Türesan ''Beliz'' ve Özge Özder ise ''Kıvılcım'' rolünü üstleniyor.

 

 

Onur Tuna'dan yankı uyandıran Mucize Doktor itirafı: Kendini hedef aldı!

Reyting sıralamasında birincilik tahtını kimseye kaptırmayan Mucize Doktor'da, ''Berhayat Hastanesi''nin sahibi Beliz (Hazal Türesan) ile Kıvılcım (Özge Özder) arasında hastane yönetimi kaynaklı devamlı olarak fikir ayrılığına düşen ve içten içe birbirinden hiç haz etmeyen iki ayrı karakteri canlandırıyor. Dizide rol gereği Kıvılcım, hastanenin yönetiminde tek söz sahibi olabilmek adına elinden geleni ardına koymayıp Beliz ise tehlikeli bir iş ilişkisinde bulunsa da gerçek hayatta durum sandığınızdan da çok farklı ilerliyor.

 

 

Mucize Doktor'un 2 başarılı ve yetenekli ismi Hazal Türesan ve Özge Özder her ne kadar dizide sürekli şekilde birbirlerine ters düşseler de normalde birbirlerini çok seven iki dost oldukları gün yüzüne çıktı. Özge Özder'in sosyal platform aracılığıyla gerçekleştirdiği paylaşımda rol arkadaşı Hazal Türesan ile beraber çekildikleri fotoğrafın hemen altına “Çünkü dost, dosta benzer. Bir dost dedikleri” şeklinde ifadelere yer verip onu Mucize Arkadaş olarak nitelendirdi.

Hazal Türasan ise yakın arkadaşının bu jestine kayıtsız kalmayıp “Ağlayayım diye mi yapıyorsun? Çok severim seni güzel kalplim benim” sözlerinde bulundu. Dostunun bu karşılığında sonra ise Özge Özder, “Sensin o. Hayatımın orta yerine welcome yaptın” diyerek onu ne kadar çok sevdiğini açıkça belirtti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı