Netflix bir Türk dizi duyurusu daha yaptı: Yeni yılda yayına girecek!

Netflix yeni bir Türk dizisi duyurusu daha yaptı. Hakan Muhafız, Atiye ve Love 101 isimli 3 Türk dizisine imza atan online dizi ve film platformu Netflix, Yeni bir Türk dizisinin daha duyurusunu yaptı. 2020 yılında yayınlanacak dizide farklı sosyo-ekonomik geçmişleri bulunan bir grup karakterin, İstanbul’un canlı ve renkli hayatında kesişen yaşamlarını konu alacak. İşte tüm detaylar...

Netflix bir Türk dizi duyurusu daha yaptı: Yeni yılda yayına girecek!
Netflix bir Türk dizi duyurusu daha yaptı: Yeni yılda yayına girecek!
GİRİŞ 15.11.2019 10:00 GÜNCELLEME 15.11.2019 10:01

Netflix yeni bir Türk dizisi duyurusu daha yaptı. 150 milyondan fazla kullanıcı sayısına sahip online dizi ve film platformu Netflix, platformunda yer alan dizi ve film sayılarını her geçen arttırıyor. Türkiye'de de yatırımlarına hız kazandıran platform, Hakan Muhafız, Atiye ve Love 101 isimli Türk dizilerini yayınlıyor. Yeni sezonları için tam gaz çekimlere devam eden Netflix, bu süre zarfında yeni bir Türk dizinin daha duyurusunu yaptı.

 

 

NETFLİX YENİ BİR TÜRK DİZİSİ DUYURUSU YAPTI!

Online dizi ve film platformu Netflix, Türk dizilerine yaptığı yatırımları gözle görülür bir oranda arttırdı. Türkiye'de 170 bin aboneye olasan platform, şu ana kadar Hakan Muhafız, Atiye ve Love 101 adında 3 adet Türk dizisini yayına aldı. Şimdi ise yeni bir Türk dizisi için daha kolları sıvadı ve resmi sitesi üzerinde yeni dizinin duyurusunu yaptı.

Netflix'in duyurusuna buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

YENİ TÜRK DİZİSİNDE SOSYAL SORUNLARA DEĞİNİLECEK!

Yazar ve senarist Berkun Oya ile iş birliği yaptığını duyuran Netflix, sosyal sorunlara değinecek dram dalında bir dizi ortaya koyacak. 

Farklı sosyo-ekonomik geçmişleri bulunan bir grup karakterin, İstanbul’un canlı ve renkli hayatında keşisen yaşamlarını konu alan dizi, toplamdan 8 bölümden oluşacak.

Dizi çekimlerin tamamlanması ile birlikte 2020 yılında tüm dünyada yayına alınacak.

Dizide Öykü Karayel, Funda Eryiğit, Tülin Özen, Defne Kayalar, Bige Önal, Alican Yücesoy, Fatih Artman ve Sattar Tanriöğen gibi isimler rol alacak. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!