Kuruluş Osman'da şoke eden ayrılık! Cengiz Çoşkun kadroda yer almayacak mı?

Diriliş Ertuğrul'un vazgeçilmez ismi olan ve Turgut Alp karakterini oynayan Cengiz Çoşkun, Kuruluş Osman oyuncu kadrosunda yer almayacak mı? ATV ekranlarında yayınlanacak Diriliş'in devam dizisi Kuruluş Osman'ın oyuncuları belli oldu.

Kuruluş Osman'da şoke eden ayrılık! Cengiz Çoşkun kadroda yer almayacak mı?
Kuruluş Osman'da şoke eden ayrılık! Cengiz Çoşkun kadroda yer almayacak mı?
GİRİŞ 19.11.2019 12:44 GÜNCELLEME 19.11.2019 14:04
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman yarın başlıyor. Bu sezon ATV ekranlarında yer alacak Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosu belli oldu. Dizi severlerin heyecanla beklediği dizide şoke eden ayrılık yaşandı.

 

 

Diriliş Ertuğrul'un vazgeçilmez ismi olan ve Turgut Alp karakterini oynayan Cengiz Çoşkun yayınlanan oyuncu kadrosunda yer almadı. Konu hakkında yapımcı şirket henüz bir açıklama yapmazken önümüzdeki günlerde kadroda olup olmayacağı netlik kazanacak.

TURGUT ALP KARAKTERİNİ OYNAYAN CENGİZ ÇOŞKUN ASLINDA KİMDİR?

1982 tarihinde dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Cengiz Coşkun İstanbul’da doğumludur. Spor Akademisinden mezun olan Çoşkun eski profesyonel basketbolculardandır. 2002 yılında Best Model olduktan sonra modelliğe adım atan Cengiz Coşkun 2005 senesinde Rüzgarlı Bahçe isimli dizide oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Fetih 1453 isimli sinema filminde de rol almış en son Diriliş Ertuğrul dizisinde Turgut Alp karakterini oynamıştır. 2013 yılında Survivor yarışmasında boy gösteren Cengiz Coşkun aslen Bulgaristan göçmenidir yarışmada 94. gün elenmiş yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir.

 

 

KURULUŞ OSMAN'DA KİMLER ROL ALACAK?

Osman karakteriyle başrolüde yer alacak Burak Özçivit'in yanı sıra dizide sürpriz isimler yer alıyor. Bamsı karakteriyle milyonların gönlüne taht kurmuş Nurettin Sönmez, 'Kuruluş Osman' kadrosunda da yer aldı.

İsmail Hakkı (Samsa),Tuğrul Çetiner (Yannis), Ayşegül Günay (Zöhre), Alma Terzic (Sofia), Emre Basalak (Gündüz), Abdül Süsler (Kalonoz), Eren Hacısalihoğlu (Batur), Özge Törer (Bala Hatun), Buse Arslan (Aygül), Aslıhan Karalar (Burçin), Serhan Onat (Aybars), Uğur Arslan (Nizamettin), Açelya Özcan (Ayşe Hatun) , Emel Dede (Gonca), Yiğit Uçan (Boran), Ali Sinan Demir (Tursun), Şevket Çapkınoğlu (Megala), Ayşen Gürler (Helen), Yaşar Aydınlıoğlu (Yorgopolos)

YORUMLAR 24
  • bolulu 4 yıl önce Şikayet Et
    kuruluş osman dizisini akşam seyrettik dizinin müziği HİÇ olmamış insana heyecan vermiyor tabiki diziyi ilk bölümde eleştirmek haksızlık olur lakin oyuncu kapasitesi biraz yavan gibi oyuncular dizinin ağırlığını tam dolduramamışlar osmanın sesi heyecan vermiyor
    Cevapla
  • hasret 4 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul,Halime hatun,Turgut Alp,Bamsı,Hayme Ana bu karekterleri oynayan sanatçılar lokomotif gibiydi...Erken ayrılıyor..Bu kişiler ne kadar azalırsa filmin yük treninin hızı seyirci kapasitesi o oranda azalacak.Çünkü anı yaşayan veya yaşatan sanatçıda profesyonnellik birazda karekterlerde gizli...Ya sanatçılar kendini tez harcıyor yada yönetmen vs...
    Cevapla
  • raşit. 4 yıl önce Şikayet Et
    Diğer diziler sezonu bitirdi yakında dizi başlamadan sezon tatiline girer. soğudum diziden.
    Cevapla
  • berkan 4 yıl önce Şikayet Et
    dizi baslamadan izlenmez diyonuz pes yaahuu bi baslasin arkadas
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    cengiz coşkun bir sinema filminin başrolünde yanılmıyorsam sultan alparslan yönetmende mehmet bozdağ o yüzden henüz dizide yok ileride dahil olacaktır beni dinleyin yeter rahat olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...