Kuruluş Osman 3.bölüm 2.fragmanı yayınlandı! Osman Bey kılıcını çekti

ATV ekranlarında 4 Aralık çarşamba akşamı yerini alacak olan Kuruluş Osman 3.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Son bölümü izlenme rekorları kıran Kuruluş Osman 3.bölümde yine nefes kesecek. Ertuğrul oğlu Osman obaya düzenlenen oyunları teker teker bozacak.

GİRİŞ 03.12.2019 13:20 GÜNCELLEME 03.12.2019 13:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 3.bölüm 2.fragmanı ATV'de yayınlandı. "Kim ki hainlik yaparsa acımam sel olur yıkar, ataş olur yakarım!" diyen Osman obanın üzerine oynanan oyunları tek tek bozacak. Osmanlı Devleti'nin kuruluşu için cengi başlatacak olan Osman Bey hainleri buluyor. 4 Aralık çarşamba akşamı yerini alacak olan Kuruluş Osman 3.bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitleyecek.

KURULUŞ OSMAN 3.BÖLÜM FRAGMANI

KURULUŞ OSMAN 3.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bildiğiniz üzere kutsal emanetler artık Şeyh Edebali'nin eline geçmiştir. Osman, Şeyh Edebali ile konuştuktan sonra Yannis'in adamları tarafından bir suikast girişimine uğrar. Fakat Osman bunu önler.

Bu duruma çok kızan Efendi Yannis, kafasında bir plan kurar. Şeyh Edebali'nin kızı Bala Hatun'un kaçırılmasını ister. Çünkü kaçırılırsa eline emanetlerle ilgili büyük bir koz geçer.

Samsa Çavuş kaleye sızar. Samsa kalede kendini takkip eden birisini öldürür.

Obada toy kurulur. Yine sert rüzgarlar esecektir. Dündar ve Gündüz kaleye görüşmek için gider. O esnada kalede Samsa bunları görecektir.

 

Yaşanan bu durum Osman Bey'e iletilir ve çok kızar. "Kim ki hainlik yaparsa acımam sel olur yıkar, ataş olur yakarım!" diyen Osman obanın üzerine oynanan oyunları tek tek bozacak.

 
YORUMLAR 2
  • hüseyin abi 4 yıl önce Şikayet Et
    hem kadına şiddete hayır hemde bütün dizilerde kadınlar dövülüyor buna nasıl izin veriliyor anlamıyorum..
    Cevapla
  • aspnetturkiye.com 4 yıl önce Şikayet Et
    yanlız osmanlı devleti adını osman beyin oglu orhan bey zamanında almıştır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler