Savaşçı 93.bölüm fragmanı: Tehlikeli operasyon! Görevin altından kalkabilecekler mi?

Savaşçı 92.son bölümde; Kılıç Timi, yepyeni bir başarı hikayesine daha imza atarak gerçekleştirdikleri askeri operasyonda Markus adlı teröristi etkisiz hale getirdi. Savaşçı son bölümde; Tim üyeleri, kendileri için hazırlanan hain pusudan kıl payı kurtularak mücadelesine hız kesmeden devam ederken Kutalmış Paşa'dan müjdeli haber aldılar. Heyecan ve gerilimin bir an bile eksik olmadığı Savaşçı 93.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 14.02.2020 12:51 GÜNCELLEME 14.02.2020 12:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

9 Şubat Pazar tarihinde Fox TV'de ekrana taşınan Savaşçı 92.son bölümde; Tim üyeleri, düşmanlar tarafından eyleme geçirilen büyük bir kumpasın içerisinde olduklarının son anda farkına varırken, pes etmek nedir bilmeden bir kez daha Markus'un izini sürmeye devam ettiler. Savaşçı son bölümde; Her ne kadar Markus dört ayağının üstüne düştüğünü zannedip son sürat kaçış planı yapmaya devam etse de, Kılıç Timi'nin düzenlediği başarılı harekat sayesinde gafil avlandı. Ekip tarafından köşeye sıkıştırılıp kaçacak başka hiçbir deliği kalmayan Markus yolun sonuna gelirken, bulduğu her fırsatta kendileri için tehdit oluşturan düşmanını ortadan kaldıran Tim'in zafer ilan etmesinin ardından Savaşçı 93.bölüm fragmanı bekleniyor. Markus'un etkisiz hale getirilmesiyle beraber Kılıç Timi'ne yeni bir görev daha verilirken, kırmızı bülten ile aranan ''Refik'' kod adına sahip teröristi yok etmek için hiç vakit kaybetmeden faaliyete geçmelerinin akabinde Savaşçı 93.bölüm fragmanı yayınlandı.

SAVAŞÇI 93.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığında Hayri Aslan'ın bulunduğu, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun üstlendiği ve yönetmenliğinde de Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın yer aldığı Savaşçı 93.bölüm fragmanı yayınlandı.

SAVAŞÇI 93.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Savaşçı 93.bölümüyle 16 Şubat Pazar günü saat 20:00'da Fox TV’de seyircisini ağırlayacak.

YORUMLAR 5
  • adamin biri 4 yıl önce Şikayet Et
    fox da olmasa idi kacirmazdim
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    bildiğim kadarı ile fox tv amerikan kanalı. anlamadığım ise uzun zamandır direk olarak ima etmeden adb askerleri ile savaş var ve hatta en son abd generali kılıç timi tarafından öldürüldü. Tamam kılıç timinin başarılarını seyretmek hoş oluyor orası ayrı ama, bir amerikan kanalında amerikanın kötülenmesi ile acaba kime ne mesaj veriliyor veya ne amaçlanıyor orasını anlamadım işte.
    Cevapla
  • esentepe03 4 yıl önce Şikayet Et
    diziyi ayni dirilis ve kurulus osmandaki heyecaniyla ayni sekilde bekliyorum fox u sevmem ama bu bu diziyide sevmem anlamina gelmiyor askerimizin emegini sayginligini ortaya koyuyor ve iyiki varsiniz dedirtiyor .severek izliyorum emegiu gecenlere cok tesekkürler.
    Cevapla
  • barakuda 4 yıl önce Şikayet Et
    fox tv ve portakalın canı cehenneme
    Cevapla
  • babane 4 yıl önce Şikayet Et
    Bize ne fox un kanalındaki diziden
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!