Sefirin Kızı 9.bölüm fragmanı: Ortalığı tozu dumana katacak görüntü! Eline geçti...

Sefirin Kızı 8.son bölümde; Sancar, aradan geçen uzun yıllar sonra tekrardan Nare tarafından terk edilmenin acısını iliklerine kadar hissetti. Sefirin Kızı son bölümde; Nare, en başından itibaren tüm olumsuzluklara sebebiyet veren kişinin kendisi olduğunu düşünüp Melek'i de peşine takarak yurt dışına gitme kararı aldı. Akın'la ilgili gerçeklerin gün yüzüne çıkmasının sahne olduğu Sefirin Kızı 9.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 14.02.2020 12:41 GÜNCELLEME 14.02.2020 12:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

10 Şubat Pazartesi tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı 8.son bölümde; Nare, birbiri ardına gelen kötü olaylarda tamamen kendisini sorumlu tutarak alelacele Barcelona'ya gitme planı yaparken, kimsenin daha fazla zarar görmemesi nedeniyle Akın'ı da kendi peşine takma amacı güder. Sefirin Kızı son bölümde; Sancar, Gediz'e bırakılan mektupta Nare'nin Melek ile beraber çekip gittiğini öğrenip beyninden vurulmuşa dönerken, yeniden terk edilmenin verdiği dayanılmaz acıyla yanıp kavrulmaktadır. Nare'nin herkesin tehlikeden uzak bir şekilde hayatına devam edebilmesi ve aile ilişkilerinde bozulmaların daha fazla yaşanmaması adına gittiği yeri öğrenen Sancar, Güven hem Nare'yi hem de kızını geri döndürmek adına yollara dökülmesinin ardından Sefirin Kızı 9.bölüm fragmanı bekleniyor. Nare'nin nerede olduğunu bilen bir başka isim Akın ise kendisine ''yakalama emri'' çıkarılması nedeniyle polis ekipleri tarafından köşe bucak her yerde aranırken sahte pasaport alarak izini yok ettirmek için akla karayı seçmesinin akabinde Sefirin Kızı 9.bölüm fragmanı yayınlandı.

SEFİRİN KIZI 9.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği ve senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’in kaleme aldığı O3 Medya ve NGM imzasıyla Star TV ekranlarına her Pazartesi akşamı taşınan Sefirin Kızı 9.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

SEFİRİN KIZI 9.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Neslihan Atagül Doğulu, Erdal Küçükkömürcü, Erhan Alpay, Esra Kızıldoğan Doğukan Polat, Cemre Öktem, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Edip Tepeli, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Beren Gençalp gibi başarılı isimlerin yer aldığı Sefirin Kızı 9.bölümüyle 17 Şubat Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 2
  • Sevda Torunoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Sancarı başrolde tuttukları sürece reytingler düşecektir. Şahsen ben izleyici olarak Gediz ve nare aşkının umudunda izliyorum. Olmazsa zaten, nare karakterinin onurlu bir kadını temsil etmediğini düşünerek izlemeyeceğim..
    Cevapla
  • Fadime Ucar 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle terbiyesiz dizilere fırsat vermeyelim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış