Kuruluş Osman 10.bölüm fragmanı: Restini çekti! Dengeler bir kez daha değişiyor...

Son bölümün ardından yayına giren Kuruluş Osman 10.bölüm fragmanında, ''Ben kelamla değil, pusadımla konuşurum; izahat senin, icraat benim işimdir!'' sözleri göze çarpan detaylar arasında yerini alıyor. Düşmanın tepesine binmenin vaktidir sloganıyla heyecan düzeyi katlanarak artarken, Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanında olaylar şimdi farklı bir boyut kazanmaya başladı.

GİRİŞ 11.02.2020 17:10 GÜNCELLEME 11.02.2020 17:10
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

5 Şubat Çarşamba tarihinde izleyici kitlesi tarafından soluk soluğa takip edilen sürpriz gelişmelere imza atan Kuruluş Osman 9.son bölümde; düşmanlarından intikamını almak noktasından hiç vakit kaybetmeden harekete geçen Osman ve Alpleri, güçlerini birleştirerek Kalanoz'un hain girişimini engellemeyi başarmıştır. Kuruluş Osman 10.bölüm fragmanı öncesi seyircisini ağırlayan son bölümünde; Osman Gazi'nin, Şeyh Edebalı'ya alçakça plan yapan Kalanoz'un sonunu getirmesi olayların seyrini değiştirerek gerilim dolu anların yaşanmasına zemin hazırladı. Kuruluş Osman 10.bölüm fragmanında ise gidişatı tamamen etkileyen olay sonrası Osman Gazi ile Alişar'ın karşı karşıya geldiği sahne tüm dikkatleri üzerine çekerken, ''Bazı hasımlar vardır ki pusatla yenilmez, hüner akıldadır! Akıl pusatını bile, yola koyul'' şeklinde sözlere yer verilmesi gelecek hafta yayına girecek yeni bölüme damgasını vuracak ayrıntılar içerisinde bulunuyor.

KURULUŞ OSMAN 10.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Genel yönetmenliğinde Metin Günay'ın bulunduğu ve senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı zengin oyuncu kadrosu, güçlü olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonuyla ATV ekranlarındaki yerini alan Kuruluş Osman 10.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KURULUŞ OSMAN 10.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığını Diriliş Ertuğrul isimli dizi projesiyle yakından tanıdığımız Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Bozdağ Film imzasıyla ATV ekranlarına taşınan Kuruluş Osman 10.bölümüyle 12 Şubat tarihinde saat 20:00'da yayınlanacak.

YORUMLAR 18
  • Büyük Türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    osmanın aşkı ilahi aşka dönene kadar bu filim bitmez inşallah. O ne ya ağaç altında buluşmalar falan ayıp kardeşim ayıp suyunu çıkarmayın diziyi sulandırmayın. Biz o tarzda bir dizi izlesek milyon diz var izlenecek. Osmanın farkını ben mi anlatayım şimdi senariste
    Cevapla
  • IYI TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha önce yazdığımın devamı Biz Türküz Bunu akıllara kazılsın
    Cevapla
  • NES 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkler geliyor adaletin kılıcını bakın ne güzel yapmışlar biraz düzenmeli yoksa izleyici kalmaz sen ERTURUL Gazinin oğlusun unutma KARA OSMAN
    Cevapla
  • NES 4 yıl önce Şikayet Et
    Biraz düzelmeli
    Cevapla
  • Turgut Alp 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaleyle oba , kadınlarla çapkınların arasına sıkıştı dizi. Dizide derinlik yok, üç tane at koşturarak dışarı çıkarıyorlar izleyiciyi onun dışındaki her şey aynı ve kapalı mekanlarda. Bunalttı ve bilinçaltında dayanılmaz bir sıkıntı vermeye başladı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MSB kaynakları: (İsrail-İran gerilimi) Muhtemel gelişmelere yönelik tüm tedbirler alındı
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi