Mucize Doktor'da Ferman, Ali'ye bir hayat borçlu! Bir kez daha mucizeleri getirdi

Mucize Doktor'da geçtiğimiz hafta hastanenin acil servis bölümünde bulunan bir hastasından ölümcül virüs kapan Ferman'ın sağlık durumunun nasıl olduğu izleyici kitlesi tarafından dört gözle bekleniyor. Her hafta farklı heyecana sahne olan Mucize Doktor'da Onur Tuna'nın canlandırdığı Ferman karakterinin hayati tehlike arz eden virüsten kurtulup kurtulamayacağı konusu yeni bölümde netlik kazandı.

GİRİŞ 07.02.2020 09:16 GÜNCELLEME 07.02.2020 09:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Geçen hafta Berhayat Hastanesi'nin acil servis bölümünde yaşanan ölümcül virüs salgını kriziyle akıllardan silinmeyecek bir bölümle izleyici kitlesinin karşısına geçen Mucize Doktor'da, üç hastanın virüse yenik düşerek yaşamını yitirmesi ve Ferman'ın da hastalığı kapması işlerin bir anda kontrolden çıkmasına neden oldu. Tam da bu esnada sağlık önlemi nedeniyle karantina altına alınan acil servis bölümünde ortalığın birbirine karışması krizin hızlı bir şekilde şiddetini artırmasına neden olurken Mucize Doktor'da Ferman karakterinin sağlık durumunda hangi gelişmelerin yaşanacağına gözler çevrildi.

Mucize Doktor'un yeni bölümünde Ferman'ın ölümcül virüsü kaptığını acı bir şekilde öğrenen Beliz'in üzüntüden dünyası başına yıkılırken, sevdiği adamı kaybetmemek için Ali Vefa'yı karşısına alıp ''Ferman'ı kurtarman lazım! İçindeki o gücü, o mucizeyi biliyorum! Ferman'ı kurtaracaksın...'' şeklinde sözlerle haykırması izleyicisinin yüreğine ilmek ilmek işliyor. Bu konuşmanın ardından Ali Vefa'nın çocuk yaşta hayatını kaybeden öz ağabeyi gibi gördüğü Ferman'ı hayata geri döndürmek ve eski sağlığına tekrardan kavuşması için nasıl bir çözüm geliştireceği ise özellikle merak edilen konular arasında yerini alıyordu. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra yeni bölüme damgasını vuran diğer bir sahnede ise bir hastanın ''İnsan en büyük acıyı, hayatta en çok sevdiğine çektiriyormuş'' sözleri seyircisini duygulandırdı. Öte yandan Ferman, Ali Vefa'nın üstün çabası ve inancı sayesinde Ferman, hastalıktan kurtularak eski sağlıklı günlerine geri döndü.

 

 

YORUMLAR 4
  • Necla 4 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten çok güzel bir dizi
    Cevapla
  • FIRAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Necla;Bu aleme dizilere not vermeye gelmedik.Uyan gafletten.
    Cevapla
  • kader 4 yıl önce Şikayet Et
    evet cok gzl
    Cevapla
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizde hic iyi senarist yoh malesef
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!