Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157.bölüm fragmanı yayına girdi: 'Reis Kıydılar babama!'

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 156.son bölümde; Hem maddi açıdan büyük zarara uğrayan hem de aile üyelerinden bir ismi kaybeden Bicoların Hızır'a cephe alması Çakırbeyliler'in işini zora soktu. Tehlikeli planın beklenmedik şekilde sonuçlanması Hızır’ın ailesinin güvenliğini temin edebilmesi için daha fazla mücadele etmesini de beraberinde getirdi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 156.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

GİRİŞ 18.02.2020 22:21 GÜNCELLEME 18.02.2020 22:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

11 Şubat Salı tarihinde ATV ekranlarında seyircisini sürprizlerle dolu sahneleriyle ağırlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır, amaçlarına ulaşabilmek için aşamalı bir şekilde hareket ederek ilk etapta Nasuh'a pusu kurup ele geçirmeyi başarmıştır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 156.son bölümde; Nasuh'u sorguya çekip gücünü ve otoritesini üzerinde uygulayan Hızır, silah üretimi için kullanılacak paraya el koymak için kolları sıvarken hiç hesapta olmayan bir olay yaşanmıştır. Yapacaklarında sınır tanımayan Bicoların tehlike saçmaması için temkinli olunması gerekirken, baskın düzenlenen mekandan ölüm haberinin gelmesi Çakırbeyliler'in işlerini ciddi derecede zorlaştırmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157.bölüm fragmanı sorgulaması yürütülmeye başlandı. Yaşanan talihsizliklerle beraber hali hazırda uğraştığı düşmanların yanı sıra yeni düşmanlar da edinen Hızır'ın ailesini koruma altına alabilmek için akla karayı seçmesinin akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 157.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarında her Salı akşamı soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE ÖLÜM HABERİ GELDİ!

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 157.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Zengin oyuncu kadrosunu Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157.bölümü 18 Şubat Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 6
  • Mehtap 4 yıl önce Şikayet Et
    Ramo da çakma bir dizi. Murat Bey in mimiksiz donuk otunculuğu nereye kadar? Çevrelere olan yakınlık ve tip bir yerde biter.oyunculuk yok adamda.
    Cevapla
  • Sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Millet bıktı dizi iyi gitmiyor artık ramo var ramo
    Cevapla
  • musti 4 yıl önce Şikayet Et
    Anca silah ve kabadayılık kurgu zayıf.
    Cevapla
  • enişte 4 yıl önce Şikayet Et
    yılbaşında 1 ay ara yayın günü 2 saay reklam. geçmiş olsun millet ramo ve hekimoğluna kaçtı bile
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık bu dizi baydı... RAMO yu izliyorum..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar