Kuzey Yıldızı 26.bölüm 2.fragmanı: Ezber bozan plan! İşini sağlam kazığa bağlıyor...

Cumartesi akşamlarına farklı renk katan dizi projesi Kuzey Yıldızı 25.son bölümde; Her ne kadar bunca zaman sonra ilişkilerinin karşısında örülen duvarlar bir bir yıkılsa da Yıldız ipleri tamamen koparmıştır. Kuzey Yıldızı son bölümde, İnadından ve kararlılığından asla ödün vermeyen Kuzey, tüm jestlerine rağmen Yıldız'ın kalbini kazanamadığı için kendini bile bile ateşe attı. Kuzey Yıldızı 26.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 21.03.2020 22:15 GÜNCELLEME 21.03.2020 22:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kuzey Yıldızı 25.son bölümde; Uzun bir zamandır dört gözle beklediği boşanma sözleşmesini almasıyla beraber artık Şule ile hiçbir bağı kalmayan Kuzey'in sevinçten ayakları yerden kesilmiştir. Kuzey Yıldızı son bölümde, Mutlu yarınlara doğru yelken açmalarının önündeki engeller tek tek ortadan kalksa da Yıldız'ın bin parçaya bölünen kalbini onarmaya yetmemesi olayları büyük çıkmaza doğru sürükledi. Ne yaparsa yapsın bir türlü istediği gibi bir sonuç alamayan Kuzey, geç de olsa durumun ciddiyetine varıp sevdası uğruna sınır tanımaz hale gelmeyi kafasına koyarken, yaşadıklarının etkisini hala üzerinden atamayan Yıldız'ın affetmeme yönündeki kararlılığını sürdürmesinin işleri giderek kızıştırmasının ardından Kuzey Yıldızı 26.bölüm fragmanı bekleniyor. Sevdiği kadınla barışıp ilişkilerini doludizgin yaşayabilmek hayaliyle her defasında sürpriz yağmuruna tutan ve onu kimseyle paylaşamadığı için kıskançlık nöbetine girmekten kendini alıkoyamayan Kuzey'in aralarındaki buzları eritebilmek adına kendini feda etmesinin akabinde Kuzey Yıldızı 26.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

 

 

Savaşçı 97.bölüm fragmanı için nefesler tutuldu! Hain tuzaktan kurtulabilecek mi?

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 26.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenliğini Ersoy Güler’in üstlendiği Süreç Film imzasıyla her Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçen Kuzey Yıldızı İlk Aşk 26.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 26.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Oyuncu kadrosunu; Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Uğur Demirpehlivan, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Yasemin Hadivent, Zeynep Kankonde, Özgün Karaman, Merve Şen ve Ecem Çalhan gibi başarılı isimlerin oluşturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk 26.bölümüyle 21 Mart Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında saat 20:00'da yayınlanacak.

YORUMLAR 7
  • çetin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bravo sayaç koymanız çok iyi olmuş. artık burdan dizi ile ilgili gelişmeleri takip ederiz.
    Cevapla
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Haber mi bu simdi. Virus ile mesguluz zaten.
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel eğlenceli bir dizi yaylalarda geçse daha bir güzel olur tabi
    Cevapla
  • kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    saçma hemde nasıl saçma kendilerini, bir şey sanıyorlar
    Cevapla
  • Suay 4 yıl önce Şikayet Et
    Hicde sacma degil dogru duzgum konus
    Cevapla
  • Uyduruk 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma geliyor dizi, izlenecek bir yanı yok
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    zorla mı izletiyorlar yorum yaptığına göre izliyorsun :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı