Sefirin Kızı 13.bölüm 2.fragmanı: Haddini fena halde bildirdi! Ağzının payını veriyor...

Derinden etkileyen duygu yüklü sahneleriyle bu hafta ekran karşısına çıkan Sefirin Kızı son bölümde uzun uğraşların sonucunda şüphenin cehennemin kurtulmayı başaran Sancar’ın dünyası başına yıkıldı. Nare-Sancar'ın gözyaşlarına hakim olamayarak sancılı geçen yüzleşme yaşadığı Sefirin Kızı son bölümde Akın Nare’nin etrafındaki herkese zarar vermek adına yeni planını hayata geçirdi. Sefirin Kızı 13.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 16.03.2020 13:15 GÜNCELLEME 16.03.2020 13:16

Her geçen gün taşların yerine yavaş yavaş oturmaya başladığı Sefirin Kızı 12.son bölümde; Gözünü hırs ve intikam bürüyen Akın, Nare’nin çevresindeki kişileri hedefine koyarak yeni bir tuzağın içerisine doğru sürüklemesi sahne oldu. Kendisine şimdiki kurbanı olarak Zehra’yı olarak seçen Akın, insanların hassas noktasından faydalanarak adım adım planını gerçekleştirmeye koyulurken hiç hesaba katmadığı bir olay kendisini beklemektedir. Kendisine doğru yaklaşmakta olan tehlikenin geç de olsa farkına varan Zehra, Akın'ın kirli oyunun bir parçası olmaktan son anda kurtulurken, uzun bir zamandır içini kemirip duran soru işaretleri ve belirsizliklerden sıyrılmayı başaran Akın ile Nare arasında yürek burkan bir yüzleşmenin meydana gelmesinin beraberinde Sefirin Kızı 13.bölüm fragmanı sabırsızlıkla bekleniyor. Nare'nin ''Sen bizimle bir hayat ihtimalini kaybettin!'' şeklinde yaralayan sözlerde bulunmasının, pişmanlığın ve çaresizliğin en büyüğünü iliklerine kadar hisseden Sancar'ın ise ''Affetmezsin beni, değil mi?'' diyerek karşılık vermesinin sahne olduğu Sefirin Kızı 13.bölüm fragmanı yayınlandı.

Öğretmen dizisi nerede & hangi okulda çekiliyor | Öğretmen dizisinin çekim yeri...

SEFİRİN KIZI 13.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği ve senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’in kaleme aldığı O3 Medya ve NGM imzasıyla Star TV ekranlarına her Pazartesi akşamı taşınan Sefirin Kızı 13.bölüm fragmanı seyircisinin karşısına geçti.

SEFİRİN KIZI 13.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Neslihan Atagül Doğulu, Erdal Küçükkömürcü, Erhan Alpay, Esra Kızıldoğan Doğukan Polat, Cemre Öktem, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Edip Tepeli, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Beren Gençalp gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı Sefirin Kızı 13.bölümüyle 16 Mart Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında sürprizlerle dolu yeni bölümüyle izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız