Kuruluş Osman fragmanı: Büyük ittifakı yerle yeksan etmek için her şeyini ortaya koyuyor...

Arkadan kuyu kazanların hesabının er ya da geç sorulacağı Kuruluş Osman 16.son bölümde; Balgay'ın peşine düşüp gafil avlamak için harekete geçildi. Kuruluş Osman son bölümde, Kayılara ihanet ederek Moğollar ile işbirliği yapan Dündar, yaptıklarının bedelini canıyla ödedi. Dündar'ın beyliğinin sona erip kayı boyunun yeni beyi olarak Gündüz'ün seçilmesinin beraberinde Kuruluş Osman 17.bölüm fragmanı paylaşıldı.

GİRİŞ 01.04.2020 22:53 GÜNCELLEME 01.04.2020 23:01
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Osman bey'in hayata geçirdiği stratejik planla tuzağa çekilen Balgay'ın düştüğü güç durumu gururuna yediremeyerek intikam yeminleri savurmasının ekrana taşındığı Kuruluş Osman 16.son bölümde, Dündar, tarihe geçen ihanetiyle Osman beyi büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Kuruluş Osman son bölümde; Balgay ile omuz omuza verip Moğol güçleriyle beraber ortaklık kuran Dündar ile Osman bey arasında kılıçlar çekildiği esnada gizlice köşesine geçen Alişar'ın sapladığı ok sonucunda Dündar olay yerinde ruhunu teslim etti.

Mucize Doktor 29.bölüm fragmanı neden çıkmadı: Haftaya dizinin yeni bölümü ekranda olmayacak mı

Dündar'ın yaptıklarının faturası pahalıya mal olurken, yaşananları kendisine bir fırsat bilip düştüğü tuzaktan kaçıp uzaklaşan Balgay ise intikamının çetin olacağının özellikle altını çizip diri diri yakacağını ant içmesinin ardından Kuruluş Osman 17.bölüm fragmanı bekleniyor. Hain planının kurbanı olup son nefesini veren Dündar'ın obadaki beyliğinin sonlanması ile beraber Osman bey tarafından kayının yeni beyinin ağabeyi Gündüz olarak seçilmesinin ardından Kuruluş Osman 17.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Osman beyin ''Dündar'ın eceli benim elimden oldu!'' diyerek düşmanlarına yem atmasının sahne olduğu diziye dair en son gelişmeler...

Doğduğun Ev Kaderindir neden yok & Net başlangıç tarihi açıklandı mı: Haftaya TV8'de olacak mı?

KURULUŞ OSMAN 17.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Genel yönetmenliğinde Metin Günay'ın yer aldığı ve senaryosunu ise Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın üstlendiği zengin oyuncu kadrosu, güçlü olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonuyla televizyon ekranlarında her Çarşamba akşamı seyircisini ağırlayan Kuruluş Osman 17.bölüm fragmanı yayınlandı.

KURULUŞ OSMAN'DA DÜNDAR'I BEKLEYEN HAZİN SON...

KURULUŞ OSMAN 17.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığında Diriliş Ertuğrul adlı dizi projesiyle yakından tanıdığımız ve uluslararası çapta önemli başarılara imza atan Mehmet Bozdağ'ın bulunduğu, yönetmen koltuğunda da Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Bozdağ Film farkıyla ATV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçen Kuruluş Osman 17.bölümüyle 1 Nisan Çarşamba tarihinde saat 20:00'da yayına girecek.

YORUMLAR 18
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allah! Bakıyorum Diziden Rahatsız olanlar Genelde hep Chp,liler Acaba Kanlarında bir bozuklukmu var?. :)
    Cevapla
  • Malik Husen 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet. Rehmetlik Abduhemid han döneminden Wu kanı pozuklar kovid 19 kibiler. .And olsun, hainler olmasa Türkiye şaha gider. ...Bunlar saytanin ta kendisiler. .
    Cevapla
  • takavit 3 yıl önce Şikayet Et
    bu dizi cigrindan cikti artik bir ask kurgu filmine dondu hakkinda ne konusmaya nede serretmeye luzum goruyorum
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    kolaysa yapda görelim
    Cevapla
  • osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    sen zaten seyretmemişin bu yorumu yaptıgına göre.dizi mükemmel
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiçde Öyle değil? Sizin Beyniniz dönmüş Aşk dizisine? :)
    Cevapla
  • erdem değer 3 yıl önce Şikayet Et
    izlemiyorum. o yeteneksiz herif baş role kurulduğu için izlemiyorum. ve gördüğüm kadarıyla da yönetmen yaptığı hatanın cezasını buluyor. diziyi ertuğrul varken izleyenlerin ancak yarısı takip etmeye başladı. eskiden sanal ortam yıkılırdı şimdi ise bayat kokudan kaçar gibi kaçışıyor dizi severler
    Cevapla
  • kahramanmaraş. 3 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı tarihi 600 yıldan fazla sürmüştür. Ne bekliyorsunuz? hadi Osman bey kursun ve Osmanlı tarihini anlatmaya başlayın.
    Cevapla
  • Malik Husen 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede Türk tarihini, Türklerin Anadolu'ya kökünü, Büyük Selçuklu Sultanı Alp Arslani, Osmanlının nasıl yaranmasini doqru anlatmamiwlar. Türk Tarihcileri, Türklerin tarihini doqru anlatmak zorundalar.
    Cevapla
  • malazgirtli 3 yıl önce Şikayet Et
    dizi güzel tamam heyecan verici ama tarihle bağdaşmıyor o beni çok üzüyor. her şeyde kadın ha kadın yeter da.
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    bence tarih ilede bağdaşmıyor güzelde değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler