Kuruluş Osman, önemli dönemecin içerisinde! Bu karardan itibaren nokta atışı yapmayı hedefliyor

Alişar bey, kayı obasının akıbeti için tehdit unsuru olmaya devam ederken Kuruluş Osman son bölümde Batur'un katledilmesi olayların seyrini değiştirdi. Kuruluş Osman son bölümde, Vurulan Dündar'ın ecelinin gelerek son nefesini verdiği düşünülürken sağ salim çıkagelse de, düşmanlarının oyununa bir kez daha gelerek onlarla işbirliği kurdu. Balgay'ın şaşırtıcı istekte bulunduğu Kuruluş Osman 18.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 09.04.2020 07:11 GÜNCELLEME 09.04.2020 07:11
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Alişar bey'in Gündüz'le yüz yüze gelip kendisinin yanında Balgay'a karşı saf tutmasını beklediğine yönelik bir teklif sunmasının sahne olduğu Kuruluş Osman son bölümde, Balgay'ın husumetiyle ayakta kalabileceklerini ve menfaatlerinin ise ortak olduğunu dile getirerek sancak beyliğine tabi olması için istekte bulunması işleri bambaşka bir noktaya taşıdı. Düşmanları tarafından ölümle burun buruna getirilen Abdurrahman Gazi'nin kurban gidip gitmeyeceğine gözler çevrilirken Kuruluş Osman son bölümde, Osman beyin Prenses Adelfa'nın yerini bularak onu Moğol güçlerinin elinde cariye olmaktan kurtardı. ''Kahpelerle oyun etmeyi, külfarla cenk etmeyi senden öğrendik!'' diyen Gündüz'ün obanın akıbeti için Bamsi'yi kandırıp onunla beraber Alişar'a tuzak kurarken, okla vurulması sonucunda ruhunu teslim ettiği zannedilen Dündar'ın sapasağlam bir şekilde ailesinin karşısına çıkması duygu dolu anları ekrana taşımasının ardından Kuruluş Osman 18.bölüm fragmanı bekleniyor. Gafil avlanan Dündar'ın kendisini hedef alan düşmanlarının kurduğu tuzağa yeniden düşüp ellerine yem olduğundan habersizce onlarla ortaklık kurarak intikam yeminleri savurmasının akabinde Kuruluş Osman 18.bölüm fragmanı tutkunlarının karşısına geçti mi? ''Senin gibi bir cengaverle sırt sırta vuruşmak isterim!'' diyerek Osman beyin karşısına çıkan Balgay'ın beklenmedik bir teklif sunmasının sahne olduğu diziye dair en son gelişmeler...

Sefirin Kızı 16.bölüm fragmanı? Yapbozun eksik kalan parçaları tamamlanmışken ağır travma...

Mucize Doktor dizisinden beklenmeyen karar çıktı! Sevenleri bu haberi duyduğunda çok üzülecek..

 

KURULUŞ OSMAN 18.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Genel yönetmenliğinde Metin Günay'ın yer aldığı ve senaryosunu ise Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın üstlendiği zengin oyuncu kadrosu, güçlü olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonuyla televizyon ekranlarında her Çarşamba akşamı seyircisini ağırlayan Kuruluş Osman 18.bölüm fragmanı şimdilik yayına girmedi...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163.bölüm fragmanı: Hepsini sırasıyla tek tek indirmeye geliyor!

KURULUŞ OSMAN DİZİSİNDE GECEYE DAMGA VURAN SAHNE...

''Seninle aynı menzilde olacağıma, bin defa ölürüm daha iyi!'' diyen Osman bey, Balgay'dan duyduğu ''Geyhatu obanı abinin elinden almak için koca bir ordu göndermiş olsa bile mi? sorusuyla beraber neye uğradığını şaşırdı. Öte yandan Osman bey, Geyhatu'nun sancak beyi olarak Alişar'ı tayin ettiğini ve ordusuyla beraber Cengiz Han'ın yasalarını almaya geldiğini, Dündar beyin de Alişar'ın elinde olduğunun işitmesinin yanı sıra Batur'un ölümünün sorumlusunun da Alişar'ın çıktığını öğrendi.

KURULUŞ OSMAN 18.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığında Diriliş Ertuğrul adlı dizi projesiyle yakından tanıdığımız ve uluslararası çapta önemli başarılara imza atan Mehmet Bozdağ'ın bulunduğu, yönetmen koltuğunda da Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Bozdağ Film farkıyla ATV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçen Kuruluş Osman 18.bölümü bu akşam yayınlanmayacak, Yayın akışından çıkarılan dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı konusunda şu an için henüz resmi bir açıklama gerçektirilmedi.

YORUMLAR 81
  • Hüseyin günnar 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizide emeği olan herkezden allah razı olsun.. biz severek heyacanla seyrediyoruz.
    Cevapla
  • Ziya Retci 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah askina dizinin nesi güzel. Tamamen ruhsuz acemi oyuncularla doldurulmus. Uzun uzun, zaman zaman tek sahnede 5-10 dakikaya varan insanin uykusunu getiren konusma sahneleri. Birkere Seyh Edebaliyi görünce Ibn ül Arabinin muhtesem ses tonuyla konusmalari ariyor insan. Osmanin daha gür sesle konusmaya calisirken kendini kasmasi cok cok acemi oyunculuk. Zaten oyuncularin cogu yanlis secim olmus bunlardan biride Balgayi oynayan arkadas. Nerde o Dirilisteki Mogol komutani NOYAN adam rolünün hakkini veriyordu. Sadettin KÖPEK muhtesem ötesi oynuyordu. Ben diziyi beyenmeyerek hatir icin cogu sahneleri YouTube dan ileri sararak belki düzelir beklentisi ile izliyorum.
    Cevapla
  • Ziya Retci 3 yıl önce Şikayet Et
    Birde son bölümdeki gibi 2 adam ile Kafile basmalari yokmu. Yakinda tek kisilik ordu görürsez hic sasmayin. Bu kadar basitligi ben kendim gibi SADIK Seyircilere hakaret olarak kabul ediyorum. Yillarca Dizi cekiyorlar ama zaman icerisinde zerre kadar kendilerini gelistirmiyorlar nasil olsa Seyirci bu sekilde yer bunu diyorlar. Elestirdigimiz bu baska birsey degil.
    Cevapla
  • Erdoğan KILINÇ,. . 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorum doğru. Bende severek izliyorum ama Diriliş kadar heyecan yok.
    Cevapla
  • FEHMİ 3 yıl önce Şikayet Et
    O diziyle bu farkli kiyaslama yapilmamali ozanan git ertugrulu izle
    Cevapla
  • Reis1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Her yazdiginin altina imzami atarim. Birde Ertugrulda bir oba vardi obada yasayan insanlar vardi talim yapan alp ler vardi.MASALLAH kurulusta ne oba var ne alpler. Osmanin yanindakiler haric alp yo galiba obada. Son olarakta İsmail Hakkı yi (samsa cavuş) diziden ayrilişi zaten duşük olan kaliteyi iyice tepetaklak eder.
    Cevapla
  • Hakim 3 yıl önce Şikayet Et
    İyibir dizi devam edesiniz sevgili yapımcılar bilmeyenler tarihini öğrensinde övünsün geleceğe azimle koşsun
    Cevapla
  • Mağdur 3 yıl önce Şikayet Et
    Dündarbey dirilişte gözükmeyen karakter bide obaya bey olmuş gündüzde okadar pasif bikarakter yetişmedi kuruluş osmanda çok pasif rol oynuyor
    Cevapla
  • haydar 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarihimizi kitaplardan değil de dizilerden öğrenmeye çalışan bir toplum olduk maalesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer