Murat Boz'dan yankı uyandıran 'Korona Virüs' mesajı! Kucaklayıcı sözleriyle kalpleri kazandı...

Sağlık açısından ölümcül tehlikeyi içerisinde barındıran ve dünya çapında hızlı bir biçimde yayılım gösteren Korona Virüsü nedeniyle yetkili isimlerin başlattığı 'Evde Kal!' yönündeki çağrıya ünlü şarkıcı Murat Boz da uydu. Sanat camiasından pek çok kişinin de Korona Virüsü salgınından korunabilmek adına evden dışarı çıkmadığı görülürken, Murat Boz bu zorlu süreçteki duygu ve düşüncelerini belirtmeyi ihmal etmedi.

Murat Boz'dan yankı uyandıran 'Korona Virüs' mesajı! Kucaklayıcı sözleriyle kalpleri kazandı...
Murat Boz'dan yankı uyandıran 'Korona Virüs' mesajı! Kucaklayıcı sözleriyle kalpleri kazandı...
GİRİŞ 05.04.2020 15:29 GÜNCELLEME 05.04.2020 15:30
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Kişilere çok hızlı şekilde bulaşması nedeniyle etki alanını her geçen gittikçe genişleten ve ileri safhada can kayıpları ile sonuçlanan Korona Virüsü salgınından ötürü sanat dünyasından birçok ünlü isim de yetkili kişilerin 'Evde Kal!' çağrısını dikkate alarak sosyal izolasyon sürecine girdiler. Dünya çapında yaşamsal risk teşkil eden Korona Virüsü'ne yakalanan kişi sayısında ciddi bir artış kaydedilirken yapılan tüm uyarıları dikkate alıp bu süreci evinde değerlendiren sanatçı Murat Boz, sosyal medya platformu aracılığıyla çıkarmış olduğu dersi sevenleriyle paylaşarak tüm dikkatleri üzerinde topladı. 

Taner Ölmez, Mucize Doktor yapımının kadrosundan ayrıldı mı: Gerçek sandığınızdan çok farklı...

Konuya yönelik kişisel hesabı üzerinden gönderi yayınlayarak kendisini takip edenlere moral aşılayan ünlü sanatçı Murat Boz, duygu ve düşüncelerini şu ifadelerle aktardı:

Dudullu Postası fragmanı! Ekranların çiçeği burnunda dizisi nerede çekiliyor: Konusu oyuncuları

MURAT BOZ: ''ÖNEMLİ OLANIN FARKINA VARMAYA BAŞLIYORUZ...''

Bu zor zamanlarda bakıp da görmediğini öğreniyor insan. Belki bildiklerimizdi onlar ama kolay unutmaya meyilli olduğumuzdan, bırakmışız hepsini bir kenara… Farkına varıyoruz, zor yoldan da olsa bakıp geçtiklerimizi görüyoruz yeniden. Önemli olanın farkına varmaya başlıyoruz. Aslında ne kırılganmışız ve birbirimize ne denli bağlıymışız, anlıyoruz.

La Casa De Papel'in 4.sezonu başladı: Yeni sezona özel ekibe giren isimler açıklandı! Netflix..

İhtiyacımız olan sevgi, saygı, şefkat, merhamet, anlayış, güven... Farklı düşünene, farklı görünene, farklı bakana, aslında parçası olduğumuz ama sanki değişmişiz gibi davrandığımız doğaya, tüm canlılara, hayvanlara saygı, yaşam hakkına saygı… Anlamaya başlıyoruz.

''NEFRETLERİMİZ, KİBRİMİZ, BENCİLLİKLERİMİZ...''

Kapatılan sınırlar, çekilen setler aslında kalkıyorlar çünkü zaten yoktular. Ön yargılar manasızlaşıyor. Ötekileştirmeler anlamsızlaşıyor. Öyle değilmiş gibi gözükse de insanları keskin çizgilerle birbirinden ayıran her şey ama her şey, nefretlerimiz, kibrimiz, bencilliklerimiz sorgulanıyor bugün. Uyanıyoruz.

''7'DEN 70'E HERKESİN YANINDA OLACAĞIM!''

Yeni başlangıçların temeli olacağını düşündüğüm bir milat bu süreç ve zor zamanları birbirimizi severek, sayarak, destekleyerek atlatacağız. Ben gücüm yettiğince varoluş sebebim siz dostların, kardeşlerin, çocukların, anne, babaların, ninelerin, dedelerin, 7’den 70’e herkesin yanında olacağım.

''BU DA GEÇER, GEÇECEK...''

Çünkü biliyorum; yalnız değilim ve biliyorum yalnız değilsiniz. Her gecenin bir sabahı var, bu da geçer, geçecek… Sizleri seviyorum.

YORUMLAR 77
  • M ALİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Lüzumsuz insanları lütfen haber yapmayın Bunun yüzünden tv8 dogudum
    Cevapla
  • Yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok yoruma gerek yok bu arkadaşı haber yapmanız bile gereksiz.
    Cevapla
  • Guaidoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    La buna inanmayin. Hersey oyun bunlar icin.
    Cevapla
  • cezmi 3 yıl önce Şikayet Et
    boş lafa karnimiz tok. ekreme belediye seçiminde 200 bin tl bağişta bulunmuştun. devletin kampanyasina ne bağişta bulundun onu söyle....
    Cevapla
  • kaptan44 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ülke seni tanıyor sen kime hizmet ettiğinide biliyor senin varoluş sebebini bilmem ama kendi şahsıma varoluş sebebim bellidir İSLAMİYET dinim bana ne yapmamı söylüyorsa elimden geldiğince gücüm yettiğince yaşamaya çalışıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı