Mucize Doktor yapımı ''yeni bölüm'' radarına takıldı: Son çareyi çekimleri durdurmakta buldu!

Ekran yolculuğuna hızlı ve iddialı bir giriş yaparak dizi dünyasını kasıp kavuran Mucize Doktor dizisiyle ilgili hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak bir karar verildi. Her hafta reytinglerde rakiplerine açık ara fark atan Mucize Doktor'un yeni bölümleri Korona Virüsü sebebiyle artık şimdiden itibaren yayına girmeyecek olup, tekrar bölümleri ile izleyici kitlesinin karşısına geçmeye devam edecek.

GİRİŞ 20.04.2020 11:13 GÜNCELLEME 20.04.2020 11:13
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Dizi severleri etkisi altında bırakan alışılagelmişin dışında hikayesi ve sağlam oyuncu kadrosuyla dizi dünyasına bambaşka bir soluk getiren Mucize Doktor'un izleyicilerini üzecek bir karar alındı. Ekran macerasındaki yerini aldığı ilk tarihten itibaren birbirinden dişli rakiplerini alt ederek reyting sıralamasında zirveye yerleşen Mucize Doktor dizisi bilindiği üzere Korona Virüsü nedeniyle çekimleri iptal edip yayın hayatına bir süreliğine ara vermişti. İki haftadır seyircisinden uzak kalan ve hakkındaki en son gelişmelerin yakın mercek altına alındığı Mucize Doktor'un yeni bölümlerinin ne zaman başlayacağına gözler çevrilmişken kanal yönetiminden hiç hesapta olmayan adım geldi. 

 

Kuruluş Osman 18.bölüm fragmanı? Dişe diş kana kan! Kötülüklerinin faturası pahalıya patlayacak

Yapımcılığında Asena Bülbüloğlu'nun yer aldığı, yönetmenliğinde Yusuf Pirhasan'ın bulunduğu ve senaristliğini ise Onur Koralp ve Pınar Bulut’un üstlendiği MF Yapım imzasıyla izleyici kitlesini ağırlayan Mucize Doktor dizisinin yeni bölümleri yayınlanmamaya devam edecek. Her geçen vaka ve ölüm sayısında gittikçe artış kaydedilen Korona Virüsü yüzünden çekimlerini durdurmak mecburiyetinde kalan Mucize Doktor bu haftadan itibaren birinci bölümden başlayarak tekrar bölümleri ile seyircisinin evine konuk olmaya devam edecek.

 

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163.bölüm fragmanı? En hassas noktasından acımasızca vuruyor...

Şimdiye kadar toplamada 28 bölüm çekilen ve Ali Vefa karakterinin yüreklere ilmek ilmek işleyen yaşam öyküsünü gözler önüne sererek çok kısa bir zaman içerisinde önemli başarılara imza atan Mucize Doktor 9 Nisan Perşembe günü saat 20.30'da ilk bölümüyle sevenlerinin karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Sefirin Kızı 16.bölüm fragmanı? Dört tarafı hüzün bulutu sarıyor! Yeniden güneş açabilecek mi?

YORUMLAR 40
  • gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    20.bölümde resmen alt üst oldum nerdeyse panik atak geçiriyordum
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir uyarlama ahlaki açıdan yorum yapanlar diğer dizileri izlesin kendi ahlakları a uyuyorsa bazı istisna diziler hariç siyasi olarak düşünenler kanal boyutuyla boş hesaplar peşinde olmasınlar her hafta reyting rekoru kıran bir diziyi her kesimden insan izliyor ve dizide hiç siyasi bir propaganda yok gönül rahatlığı ile izleyebilirler
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu dizinin toplumsal içerikli bir dizi olduğunu düşünüyorum ve buyuzden su atvde yayınlanan ki min eli kimin cebinde belli olmayan geçmiş zaman saçmalıkları ni anlatan dizinin reytinglerini artirmak için yayından kaldırdılar mucize doktoru çalıntı diyenler çalıntı olmasi saçma olmasından iyidir Çukurova dizisi milletin ahljakini çalıyor mucize doktor dizisi inşallah yayınlanır ne var bu atvdeki dizide anlamıyorum zengin oğlan fakir kız şaşalı lüks evler zenginlerin yaşantıları bunları göstermediği içinmi kaldırıldı bu dizi gerçekten şimdiye kadar yayınlanan en güzel toplumsal içerikli bı diziydi oysa
    Cevapla
  • Cenkercann 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim merak ettiğim bu dizi virüs ülkemizi terk ettiği zaman tekrar 28. Nci bölümden itibaren devam edicek mi. 29, 30,...
    Cevapla
  • Ozgur 3 yıl önce Şikayet Et
    Bişeyler eksik bu dizide bence Maviş doktor la Dr Nazlı arasında bişeyler başlamalı.sonra yine ikilem e dusmeliler bu böyle 2 ay gider :) sonra Dr Nazlı gerçekte kimi sevdiğini geçde olsa anlar ama bu seferde Dr vefa çektiği acıların hesabini coj iyi sorar.asla geri dönmez.buda böyle 3 ay sürse sezon finaline gider:) işte böyle biraz da detaylari onlar düşünsün artık :) benden söylemesi. .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?