Adada mahsur kalan Acun Ilıcalı, Türkiye'ye dönüş yapacak mı? İşin gerçeğini bizzat açıkladı!

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, yapımcılığını üstlendiği programın çekimleri için yer aldığı Dominik Cumhuriyeti'nden İstanbul'a döneceği, Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtta 14 gün boyunca gözetim altında tutulacağı iddiasına açıklık getirdi. Acun Ilıcalı, Türkiye'ye döneceği yönündeki bilginin gerçekliği yansıtmadığını dile getirerek, bölgede bulunan vatandaş ve ekibin bir kısmının döneceğini ifade etti.

Adada mahsur kalan Acun Ilıcalı, Türkiye'ye dönüş yapacak mı? İşin gerçeğini bizzat açıkladı!
Adada mahsur kalan Acun Ilıcalı, Türkiye'ye dönüş yapacak mı? İşin gerçeğini bizzat açıkladı!
GİRİŞ 13.05.2020 14:32 GÜNCELLEME 13.05.2020 14:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında yayınlanan ''2020 Survivor Türkiye Ünlüler - Gönüllüler'' isimli yarışma programının çekimlerini gerçekleştirmek üzere Dominik Cumhuriyeti'nde yer alan başta Acun Ilıcalı olmak üzere ekibin bir kısmının Türkiye'ye geri döneceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Aynı zamanda Korona Virüsü salgını nedeniyle adada mahsur kalan Acun Ilıcalı ve ekibinin bir kısmının 14 Mayıs tarihinde Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla İstanbul'a geleceği ve tedbirleri kapsamında 14 gün süresince Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda karantina altında tutulacağı ortaya atılan iddialara eklenmişti.

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı ise kendisinin İstanbul'a geleceği bilgisinin doğru olmadığını belirterek, "Türkiye'ye döneceğim haberi yanlış, bölgedeki vatandaşlarımız ve ekibimizin bir kısmını Türkiye'ye yolluyoruz" şeklinde ifadelere yer verip son noktayı koydu. 

Mucize Doktor dizisinin Ali Vefa'sı Taner Ölmez'den samimi itiraf: ''Yapımcılara direndim!''

Acun Ilıcalı'nın sosyal medya platformu aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamalar doğrultusunda, yapımcılığını üstlendiği yarışmadan elenen isimler, programda görev alan ekibinin bir kısmı ve bölgedw bulunan Türkler, yarın ülkemize dönmek üzere yola çıkacağı öğrenildi.

ACUN ILICALI TÜRKİYE'YE DÖNMEYECEK, EKİBİ İSTANBUL'A GELECEK!

Ünlü medya Acun Ilıcalı da ülkemize dönmeyecek ve Dominik Cumhuriyeti'nde kalmaya devam edecek. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışma programının çekimleri için Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan Survivor ekibi ile bölgedeki vatandaşları tahliye edecek Türk Hava Yolları (THY) uçağı, 14 Mayıs tarihinde İstanbul'a inişini yapacak.

KYK YURDUNDA 14 GÜN KALACAKLAR...

Dominik Cumhuriyeti'nden tahliyesi planlanan yaklaşık 250 Türk vatandaşı KYK yurtlarında 14 gün boyunca gözetim altında altında tutulmasının ardından Kovid-19 bulgusu tespit edilmemesi halinde evlerine gidebilecek.

YORUMLAR 7
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    mümkünse dönmesin... hatta sadece dönmemekle kalmasın tüm zehirli kanallarını ve yayınlarını da alsın gitsin... bizim değerlerimizi temsil etmiyor...
    Cevapla
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    adam orada kebap.... burada 14 gün yurtta ne yapacak..
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaptığı saçma programlarla, toplumun ahlaki yönden çöküntüsüne sebep oluyor ve hala kapatma cezası almıyor. Valla yokluğun hiç hissedilmiyor.
    Cevapla
  • yok artık 3 yıl önce Şikayet Et
    3kuruş para buldularmı sanki dünyayı yaratmış gibi havaya bakarlar bu adama haber yapmak bile değiymez bu miiletin başka derdi yokda
    Cevapla
  • kaan kaan 3 yıl önce Şikayet Et
    cok haklısınız artı bu adam ajan bnce ahlak bıozmak ıcın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü