Mucize Doktor ekibinde yer alan Taner Ölmez'den çok konuşulacak 'Yapımcılara direndim' itirafı!

Mucize Doktor isimli dizi projesinde Otizm ve Savant Sendromuyla mücadele eden cerrahi asistan rolünü üstlenen Taner Ölmez, televizyon ekranların şimdiye kadar birbirinden farklı rolleri oynamasının sebebini itiraf etti. Oyunculuk kariyerine gelişim kat edebilmek adına farklı rolleri seçmeye gayret sarf ettiğinin altını çizen Taner Ölmez, kendisine gelen aynı teklifler konusunda yapımcılara direndiğini vurguladı.

Mucize Doktor ekibinde yer alan Taner Ölmez'den çok konuşulacak 'Yapımcılara direndim' itirafı!
Mucize Doktor ekibinde yer alan Taner Ölmez'den çok konuşulacak 'Yapımcılara direndim' itirafı!
GİRİŞ 22.05.2020 10:35 GÜNCELLEME 22.05.2020 10:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mucize Doktor adlı dizi projesiyle başarı basamaklarını hızla tırmanan oyuncu Taner Ölmez, "İlk Senaryo İlk Film Yarışması" kapsamında, Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı'nca (TÜRSAK) tarafından gerçekleştirilen Senaryo Sohbetleri programının konuğu olarak ağırlandı.

 

Bora Talat Oyacı’nın moderatörlük koltuğunda oturduğu, TÜRSAK’ın YouTube kanalı üzerinden yayınlanan ‘’Oyuncu Gözüyle Senaryo’’ isimli söyleşinin davetlisi Taner Ölmez, samimi açıklamalarda bulundu.

Mucize Doktor’da oynadığı rol sayesinde geniş yelpazede izleyici kitlesine ulaşarak son dönemlerde popülaritesini artıran Taner Ölmez, kariyerinde devamlı olarak gelişim gösterebileceği birbirinden farklı rolleri seçmeye özellikle dikkat ettiğini sözlerine ekledi.

 

 

Yapımcı Acun Ilıcalı, Türkiye'ye dönecek mi: Konuya açıklık getirerek son noktayı koydu!

Aynı projelerde yer almaktan kaçındığını ve kendisine bu yönde gelen teklifleri ısrarla geri çevirdiğini vurgulayan Taner Ölmez, "Oyuncular, başarılı olduğu rolün devamı niteliğinde teklifler alıyor maalesef. Ancak ben buna direniyorum. Bu yönde çok teklif aldım ama 'ben geçen sene bunu oynadım yani' diye cevap veriyorum. Oyuncunun kolaya kaçmaması gerekir. Aynı işlerin içinde olmamak, farklı projeler yapmak için elimden geldiğince direniyorum. şeklinde ifadelere yer vererek oyunculuk hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

TANER ÖLMEZ: ''BENİ BİRAZ TANIYAMAMIŞLAR...''

Öte yandan Ölmez, Kendimi çok net biliyorum bu konuda, kariyerime ufak ufak, sağlam adımlarla devam etmek istiyorum. Bugünkü işim bittikten sonra da hemen bir başka işin içinde göremeyebilirsiniz beni. Bana gerçekçi gelmiyor. Ben bütün kış otizmli bir genci oynadıktan sonra yazın da aynı teklifleri alıyorum. Neden sinema filmi olarak bunu yapalım ki, başka bir şey istesenize benden. Beni biraz tanıyamamışlar." sözlerini kaydetti.

YORUMLAR 4
  • Fedaizeki SET 3 yıl önce Şikayet Et
    Degerli insan gelecekte imza atacagin nice kaliteli ürünlere emeğin mükafatını alsın müslüm de bunu gördük yureginden öpüyorum
    Cevapla
  • Nur 3 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşemsin oyunculuğunla duruşunla seni büyük bir beğeni ile ailece izliyoruz
    Cevapla
  • merhamet 3 yıl önce Şikayet Et
    ben bu tipi gördüğümde gıcık oluyorum, hele konuşması ayrı bir gıcık... bugüne kadar hislerim beni hiç yanıltmadı, var bu adamda bir durum ama zamanla ortaya çıkar...
    Cevapla
  • ddddd 3 yıl önce Şikayet Et
    iy i oyuncu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler