Basın Konseyi'nden Erdoğan'a tepki

Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi, Başbakan Erdoğan'ın yalan yanlış haberleri yapan gazeteleri evinize sokmayın'' çıkışı ile ilgili açıklama yaptı. Açıklama sert:

Basın Konseyi'nden Erdoğan'a tepki
Basın Konseyi'nden Erdoğan'a tepki
GİRİŞ 19.09.2008 16:13 GÜNCELLEME 19.09.2008 16:13
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Partinin mensupları olarak yalan yanlış bu haberleri yapan medyaya karşı sizler de kampanyanızı başlatın, sürdürün ve bu gazeteleri evinize sokmayın, almayın'' sözleriyle ilgili, ''Başbakanın bu çağrısı eşi az bulunur ayıp ve eşi az bulunur bir antidemokratik zihniyet örneğidir'' dedi. 

Ekşi, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın ''kendi taraftarlarını kendi deyimiyle 'en demokratik ve en insani haklarını kullanmaya ve bir yayın grubuna ait gazeteleri boykot etmeye' çağırdığını'' ifade ederek, şunları kaydetti:

''Başbakanın bu çağrısı, eşi az bulunur ayıp ve eşi az bulunur bir antidemokratik zihniyet örneğidir. Bu örneği, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın ülkemizde demokrasiyi geliştirmeye çalıştığını ileri süren iç ve dış destekçilerin görmesini isteriz.''

AA

YORUMLAR 40
  • A.Kadir YAZICI 15 yıl önce Şikayet Et
    İki yüzlüler. Sayın ekşi ye atfen:Ben bu iktidara oy vermedim vermemde ama bizim kültürümüzde birsöde vardır neden se bunu hep işimize gelmeyince unuturu "Hem nala hemde Mıh " a vurmak Başbakana yükleniyorsunda sayın basın mensubu beye niye bir kınama yazmıyorsunuz ne bileyim bir meyide uygulamıyorsunuz onun hiçmi suçu yok.Sayın başbakanın aşırıya kaçmaması kaydiyla bu tavrını destekliyorum milletimadına karşıya taviz verirse Onuda kınıyorum.Sayın Doğan da doğru bildiği birşey varsa sonuna kadar yazsın.Yoksa onuda.
    Cevapla
  • mehmet aslan 15 yıl önce Şikayet Et
    cok gülünc oluyorsunuz.. b. bakanın acıklaması yalan yanlış haber yapan gazedeleri almayın tiyor zizlerde buna tepki gösderip cok ayıp oluyor tiyorsunuz eğerki sizler normal insan olsanız buntan iftihar duyartınız ama nerdeeeee yüzsüzlüğün bu kadarı fazla üsdelik basın konseyi adınıta veriyorsunuz ben olsam udancımtan yerin tibine kirerim bişkinlik denen bu olmalı..
    Cevapla
  • zeki alperen 15 yıl önce Şikayet Et
    Bir insanın kendi sözleri ile vurulması(bumerang gibi) ne kötü DEĞİL Mİ?. Konuştukça batacaksınız sözü bir kehanet değil,bir tahmin değil sadece bir GERÇEKLİĞİNİZDİR! Biz ne yapalım?
    Cevapla
  • arif murat 15 yıl önce Şikayet Et
    Başbakamayan,. 22 Temmuzda başarıyı,Sayın Abdullah Gül ve 27 Nisan Muhtırasının sağladığı mazlum edebiyatının yüksek getirisi ile kazanan Başbakan;o günün gecesinde,müstakbel cumhurbaşkanımızı da yanına alarak AKPnin damından herkesin Başbakanı olacağı ve herkesi kucaklayacağı müjdesini vermişti.Önceki 5 sene boyunca Aydın Doğanla da her ne hikmetse yolu hiç kesişmemişti.Ama anlaşılan o ki öküz öldü,ortaklık bitti.Şimdi AD medyasını aforoz ederek, herkesin Başbakanı olamayacağını deklare etmektedir.Demokrasi böyle bir şey
    Cevapla
  • zeki alperen 15 yıl önce Şikayet Et
    Vay vay Öylemi Bayım.DOĞAN'ın kimin ağzı ile konuştuğu belli oldu..! 3. ama sayın BAŞBAKANIMIZ SİZİN YAPTIKLARINIZI ORTYA DÖKÜNCE PÜRÜ ÜRYAN EDİNCE Mİ AYIP OLUYOR? İnanın yaşasın internet diyor ve artık T.C devleti sizin yazdıklarınızdan ibaret değil! Bunu artık kokuşmuş kafalarınıza zımbalayın.Olmazsa yerlerinizi yenilere bırakın.Basın konseyi falan da hiç değilsiniz biliyoruz ve inanıyoruz ki başkacadır!!! yani açılımı da P atron K urtarma K onseyidir.Aynı kapıya çıkıyor değil mi?Biri direkt diğeride endirekt! Ne fark eder ki. T.C.'İNİN ALİ MENFATLARINA BİAT EDİN BAŞKA İHSAN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!