Mahmut Efendi'yi ağlatan buluşma / VİDEO

Annesi vefat ettiği için 6 aydır tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden 2 gün izinle ayrılan Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün, hocası Mahmut Efendi'yi ziyaretinde duygusal anlar yaşandı. Uzun zamandır görüntü vermeyen Mahmut Efendi bu buluşmayla da görülmüş oldu.

GİRİŞ 15.06.2012 13:18 GÜNCELLEME 15.06.2012 17:33
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Annesinin cenaze namazından önce Beykoz Çavuşbaşı'nda, kamuoyunda Mahmud Efendi olarak bilinen Mahmut Ustaosmanoğlu'nu evinde ziyaret eden Cübbeli AHmet Hoca, hocasından annesi ve bir hafta sonra görülecek mahkemede tahliye edilmesi için dua istedi.

MAHMUT EFENDİ'NİN GÖZYAŞLARI

Marifet Derneği'nin servis ettiği görüntülerde, talebesiyle bir süre sohbet eden 83 yaşındaki Mahmut Ustaosmanoğlu'nun ağladığı görülüyor.

İşte o anlar:

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 73
  • BEHRAM 11 yıl önce Şikayet Et
    söylenenlerin dinle alakası yok. üzülerek ölen nasıl şehit oluyorsa. bir de bi insanın ne zaman öleceği insan tarafından bilinemez. ancak şartlarsan birisini sen şu yaşta öleceksin diye o zaten o psikolojiye girdiği için ölebilir. birisine kırk gün deli dersen deli olmasa bile kırkıncı gün söyle bi acaba diye düşünmeye başlar.
    Cevapla
  • Hakan Bereket 11 yıl önce Şikayet Et
    gereksiz eleştiriyi sevmeyenler derneği..'. allah yar ve yardımcısı olsun..
    Cevapla
  • sukrubahat 11 yıl önce Şikayet Et
    ali özbet kardeş. bi ara buluşalımda sana rabıta varmı yokmu diye ispat edeyim,kardeş sen akşama kadar parayı karıyı işi gücü çoluğu çocuğu düşünüyosun,yani bizim deyişimizle rabıta yapıyosunda şirk olmuyorda biz bir allah dostunun yüzünü cemalini düşündüğümüzdemi şirk oluyor,sen maddi bir hastalığın olunca doktora gidip derdini anlatmıyormusun o zaman bu da şirk direk allaha söyle derdini;o allah ki c.c "allahtan korkun vesileye sarılın (maide 35) buyurmadımı ;hem alimlerin ve annenin yüzüne bakmanın bile ibadet olduğu dair sana kaynaklarıyla bir sürü hadis getiririm alimin yüzüne bakmak ibadetse o yüzü düşünmek ibadet değilmidir,çünkü ben o yüzü düşündüğümde günahlara karşı soğukluk hissediyorum,bunun bana faydasımı var zararımı sen söyle..
    Cevapla
  • Ali Özbey 11 yıl önce Şikayet Et
    eleştirilerim biraz fazla olabilir,niyetim. kimseyi yargılamak değil,gördüğüm yanlışları yazmak,sonuçta ben de bu toplumun bir ferdiyim...resimdeki zatların dahil çok kişinin samimi olarak bişeyler (irşad)yaptığına da inanıyorum...ancak her samimi olan yanlış yapmaz,hata yapmaz,diye bir kaide de yok...hepimizin hataları var,yanlışları var...bakara suresi son ayette,hatalı olduysak bizi affet diye hazır ayet var..niyetimiz,samimiyetimiz(ihlas) çok önemli...niyetimizi bozarsak ,bozulduk demektir...ayrıca,her örgütte,her toplumda,her cemaatte olduğu gibi asıl niyeti para,rant peşinde koşmak olanlar davardır...bunu önlemenin şu anda pratik bir yolu olduğunu da sanmıyorum...cenab-ı allah hata ve yanlış inanış,davrenış ve tutumlarımızdan dolayı hepimizi affetsin.
    Cevapla
  • Ali Özbey 11 yıl önce Şikayet Et
    ya gavs diye yazın ünlü arama motoruna cübbelinin uçak da ,. uçarken yaşadıklarını dinleyin...belki biraz daha anlaşılırım,o zaman...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!