Mahmud efendi hastaneye kaldırıldı

Yaz aylarını geçirdiği Uludağ'da rahatsızlanarak Bursa'daki özel hastaneye kaldırılan İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu Hocafendi'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

GİRİŞ 27.08.2013 07:00 GÜNCELLEME 27.08.2013 13:16
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Gece yarısı hastaneye ilk getirildiğinde yoğun bakım ünitesine alınan Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin ilerleyen saatlerde normal servise alındığı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak avukat Ramazan Arıtürk ve Cihat Gökdemir imzasıyla yapılan açıklamada, "Kamuoyunda 'Mahmut Efendi' olarak bilinen müvekkilimiz Mahmut Ustaosmanoğlu uzun süredir üniter enfeksiyon tedavisi görmektedir. Yaz sonu olması sebebiyle hem rutin kontrol yaptırmak hem de doktorlarının tedavide gelinen son noktayı gözlemlemek istemesi nedeniyle dün akşam itibariyle Bursa Acıbadem Hastanesi'nde mutad tetkiklerine başlanılmıştır. Müvekkilimiz Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi kontrollerinin bitmesinin ardından doktorlarınca bir sakınca görülmemesi halinde taburcu edilerek evinde istirahate çekilecektir." denildi.

Açıklamada, Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin hastaneye yatırılışını basın-yayın organlarından haber alan sevenlerinin yoğun ilgisine teşekkür edildi.

Hastaneye ziyaretçi kabul edilmeyeceği vurgulanan açıklamada, "Doktorlarının tavsiyesi üzerine ziyaretçi kabul etmemeyi uygun görmüştür. Ancak siz sevenlerinden dualarınızı beklemektedir." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 38
  • Fatih Yavuzhan 10 yıl önce Şikayet Et
    acil sifalar. Muhterem hocamiza Rabb'im acil sifalar ihsan eder isaALLAH
    Cevapla
  • sadbinebivakkas 10 yıl önce Şikayet Et
    düne kadar. millet onlara gidip şifa bekliyor du..şimdi ona şifa diliyorlar.
    Cevapla
  • COŞKUN ÇAKIR 10 yıl önce Şikayet Et
    seni sevmeyip eleştirme küstahlığında bulunanlar helak olur inşallah.... alimlerin alimi seçilmiş değerli ALLAH dostun bu zatı muhteremin olduğu bir şehirde ve devlette yaşamayı rabbim nasip eyledi daha ne istiyosunuz bu bizim için bir nimettir ALLAH seni başımızdan eksik etmesin nuryüzlümüz tez zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...
    Cevapla
  • emre yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    Alimler peygamber varisidir!. Mahmut efendi hz. tam bir peygamber aşığı bi zattır..Kur'an ve sünnete olan ittibasıyla yaşantısıyla milyonlarca insanın ehli sünnet itikadında olmasına vesile olmuştur.peygamberlere mucize verilmiştir bu haktır..Allahın veli kullarınada Allah tarafından keramet verilmiştir..Mahmut efendininde birçok kerameti vardır ve bizzat ..şahit olmuşumdur..kerametlerede fazla itibar etmemek lazım..Allah dostlarının asıl kerameti kuran ve sünneti yaşaması ve yaşatmasıdır...Küfrün yeryüzüne hakim olduğu, müslümanım diyip islamdan uzaklaşan bi haber olan bi toplumda bu kadar geniş bi kitleye kuran ve sünneti anlatmış ve yaşatmıştır..Asıl keramette budur.Gül bahçesinde gül yetiştirmek kolaydır..kurumuş topraktaa çalı dikenli bi arazide gül yetiştirmekte mahmut efendi gibi bi zatla yetiştirilmiştir.vesselam
    Cevapla
  • akil aktepe 10 yıl önce Şikayet Et
    ........... devrin en büyük islam alimlerinden veli bir zat olan muhterem hocamıza, rahman ve rahim olan ALLAH'tan acil şifalar dilerim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
40 gün 40 gece mağarada kaldılar! "Zaman kavramımız bozuldu"
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!