İngiltere'den PYD ve Rusya açıklaması

İngiltere Dışişleri Bakanı Hammond, Rusya Devlet Başkanı Putin'le ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

İngiltere'den PYD ve Rusya açıklaması
İngiltere'den PYD ve Rusya açıklaması
GİRİŞ 23.02.2016 14:36 GÜNCELLEME 23.02.2016 16:23
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

İngiltere Dışişleri Bakanı Hammond, YPG'nin Esad ve Rus güçleriyle iş birliğinden rahatsız olduklarını açıkladı. Rusya'yı sert bir dille eleştiren Hammond, 'Putin sadece kuvvetten anlar. Ayağa kalkmamız ve sesimizi yükseltmemiz gerekiyor' dedi.
İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond, İngiliz Parlamentosunun alt kanadı Avam Kamarasında milletvekillerinin gündemdeki konulara ilişkin sorularını yanıtladı.

Türkiye'nin, İngiltere'de de terör örgütü kabul edilen PKK ile Suriye'li Kürt gruplar arasındaki bağlantılardan rahatsız olduğunu belirten Hammond, "Biz de son haftalarda Suriye Kürt güçleri, Suriye rejimi ve Rus Hava Kuvvetleri arasındaki koordinasyona dair çok rahatsız edici kanıtlar gördük. Bu da bizi Kürtlerin bütün bu olup bitenlerdeki rolü ile ilgili olarak kaygılandırıyor" diye konuştu.

Putin'in anladığı tek dil kuvvet

Rusya'ya uygulanan yaptırımlar ile ilgili bir soruya da Hammond, "Şu anda Rusya'ya taviz veya geri adım sinyali göndermenin zamanı değil. Bay Putin'in anladığı tek dil kuvvet ve korkarım ki meydan okumadır. Suriye'de gördüğümüz ölçekte kabul edilmez davranışlar ortaya konulduğunda, ayağa kalkmamız ve sesimizi yükseltmemiz gerekir" yanıtını verdi.

YORUMLAR 54
  • mustafa kara 8 yıl önce Şikayet Et
    ingiliz ağzını açtıysa dikkat edin arkasından hemen bir fırtına eser
    Cevapla
  • diyarbekirli 8 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel tespit putin ancak kuvvetten anlar...
    Cevapla
  • yergören 8 yıl önce Şikayet Et
    Bütün dünya biliyor ki bu yaşanan olayların perde arkasında ki baş aktör sizsiniz. Sizler fesat eker, savaş biçtirirsiniz.
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    ingiltere yalan söylüyor,abd ve ab rusya yı kendilerinden uzak tutmak için bu coğrafya da poh pohluyorlar,yoksa potin gider ab ye sarar,rusyanın içindeki hitler ateşi daha sönmedi,ama bunun gazını islam coğrafyasında almaya çalışıyorlar.
    Cevapla
  • gerçek urfalı 8 yıl önce Şikayet Et
    sizin gittiğiniz yoldan türkiye yıllardır geçiyor kimi kandırıyorsunuz beyler ;yaşasın vatan için bir çivi çakan,makul ve onurluyuz çünkü biz türkiyeliyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı