Hamaney'den S.Arabistan'a çok sert sözler!

İran’ın dini lideri Ali Hamaney Suudi Arabistan’ın ABD ve İsrail ile olan uyumunun “kesinlikle Müslümanlara ihanet” olduğunu söyledi.

Hamaney'den S.Arabistan'a çok sert sözler!
Hamaney'den S.Arabistan'a çok sert sözler!
GİRİŞ 18.01.2018 11:10 GÜNCELLEME 18.01.2018 11:12
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hamaney'in resmi web sitesinde yayınlanana göre Salı günü Tahran'da İslam ülkelerinden meclis temsilcilerinin katıldığı bir konferansta konuşan İran'ın dini lideri Ali Hamaney, Kudüs'ün “şüphesiz” Filistin'in başkenti olduğunu ve Washington'un “başarısızlığa uğrayacağını” söyledi.

 



 
"SUUDİ ARABİSTAN MÜSLÜMANLARA İHANET EDİYOR"

Asya'nın Sesi'nin aktardığına göre Suudi Arabistan'ın ABD ve Siyonistlere yardım ettiğini söyleyen Hamaney, “Bu kesinlikle İslam ümmetine ve Müslüman dünyasına ihanettir” dedi.

"İLSAM DÜNYASINDAKİ SAVAŞ DURDURULMALI"

Hamaney şunları söyledi:

“İslam dünyası, bu kadar geniş bir nüfusa ve bir çok imkana sahipken, kesinlikle dünyada büyük bir güç olabilir ve bu birlik yoluyla etkili olur. Bu nedenle İslam dünyasındaki savaş durdurulmalı ve Siyonist rejim için güvenli bir cennet oluşturulmasına izin verilmemeli."

YORUMLAR 7
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    allah suud hanidanina lanet etsin .
    Cevapla
  • serdar öz 6 yıl önce Şikayet Et
    doğru söylüyor
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    ozaman birakacaksiniz boluculugu hamaneyefendi
    Cevapla
  • usta 6 yıl önce Şikayet Et
    zalim esadı destekleyen abd ile işide karşı birleşen hizbuşşeytana asker devşiren hz.aişe annemize söven küfür ve hakaret eden,rosyanın can dostu olan,islam ve müslümanlara (ehli sünnet ) düşman olan bu ahlaksız hainlere asla güven olmaz.islam birliği için saf akide şarttır.ölçüsüz birlik olmaz olsa da islam birliği olmaz
    Cevapla
  • ehli sünnet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey hamaney devletinde Şii mezhebi kesin kural olarak konulurken senin açıklamalarının hangi birine inanmamızı bekliyorsun. Madem öyle kaldır anayasadan Şii olma şartını? Devletin başına Sünni biri de gelebilsin. Birlik böyle başlar. Ayrıca Sünni vatandaşlara yapılan çifte standart mesela onu da kaldır değil Türkiye tüm Müslümanlar sizlerle birlikte hareket eder. Çünkü dava tek olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı