Suriye bombaladı: 48 yaralı 7 ölü

Suriye Hava Kuvvetleri'nin Türk sınırına yakın yerleşim birimlerine düzenlediği hava saldırısında yaralanarak Kilis'e getirilen 55 Suriyeli'den 7'si hayatını kaybetti.

Suriye bombaladı: 48 yaralı 7 ölü
Suriye bombaladı: 48 yaralı 7 ölü
GİRİŞ 29.12.2012 16:12 GÜNCELLEME 30.12.2012 05:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Suriye Hava Kuvvetlerine bağlı uçaklar, Halep'in Azez, Mera ile Telrıfat ilçelerine hava saldırısı düzenledi. Türk sınırına yakın yerleşim birimlerine düzenlediği hava saldırısında yaralanarak Kilis'e getirilen 55 Suriyeli'den 7'si hayatını kaybetti.

Saldırıda çok sayıda kişi hayatını kaybederken, yaralılar Kilis'e getirilmeye başlandı. Suriyeliler yaralıları özel araçları ile Kilis'e getirilirken, hastane önü ve içerisi ana baba gününe döndü.

Suriye Hava Kuvvetleri'ne bağlı askeri uçaklar, öğle saatlerinde Halep'in Azez, Mera ile Telrıfat ilçelerine hava saldırısı düzenledi. Saldırıda yaralanan 55 kişi, Kilis Devlet Hastanesi'ne getirildi. İlk belirlemelere göre yaralılardan 7'si hayatını kaybetti. Yaralıların büyük bölümünün durumunun ağır olduğu ve bu yaralıların Gaziantep, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Adana'ya sevk edildiği bildirildi.

Hastaneye çok sayıda yaralı gelmesi üzerine uzman doktorlar da hastaneye çağrıldı. Sağlık çalışanları yaralılara müdahale ederken, AK Parti Kilis Milletvekili Opr. Dr. Fuat Karakuş hastaneye gelerek Başhekim Opr. Dr. Erşan Öztin ile yetkililerden bilgi aldı.

Hastanede geniş güvenlik önlemi alınırken, ölü ve yaralı sayısının artabileceği bildirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • nur dülger 11 yıl önce Şikayet Et
    yarabbi. küçücük 3yaşıda 5yaşında şehitlerin anne ve babaları onların küçücük alınlarına öpücük kondurarak nasıl cennete gönderdiğine dair bir haber izledim az önce yüreğim yandı ama o anne babalar ekran karşısındaki benden daha dik ve sakindiler. yarabbi beşşerı ve bu zulmüne rağmen ona tek bir cümle ile destek çıkanları perişan eyle.
    Cevapla
  • Nuri Erkan Aydın 11 yıl önce Şikayet Et
    dua. ALLAH'ım sen bu zalimlerin, katillerin de rabbisin. onları tez zamanda ıslah eyle ki zulme elleri varmasın. zalimlerin ellerini kısalt, onlara zulmetme fırsatı ve gücü verme. islam memleketlerinde zulmü boğ yerine ittihad-ı islamı tesis ettir ya rabbimiz. amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü