Esed'in askerinin dehşete düşüren işkencesi (+18)

Suriye'de Esed'in özel askerleri Şebbihaların, sivil halka yönelik uyguladığı işkencelerin kan donduran görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Şebbihalar, elleri ve ayakları bağlı sivilleri bıçakla delik deşik ediyor ardından da taşlarla kafalarını ezerek öldürüyor. İşte insanlıktan utandıran vahşet anları:

GİRİŞ 02.01.2013 17:25 GÜNCELLEME 02.01.2013 17:47
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Yayınlanan görüntülerde Şebbihaların elleri ve ayaklarını bağladıkları sivilleri ellerindeki bıçakları defalarca vücutlarına saplayarak öldürmesi tüyleri diken diken ediyor. Görüntülerde Şebbihanın yakaladığı yaklaşık 10 sivili bir inşaatın bodrum katında tuttuğu görülüyor. Elleri ve yüzleri bağlı sivillerin bir kaçını başka bir yere götüren silahlı milisler, daha sonra bıraktıkları iki kişiye şiddet uygulamaya başlıyor.

Şebbihalar duvara yüzlerini dayadıkları sivillerin ellerindeki bıçaklarla önce elbiselerini daha sonra vücutlarını parçalamaya başlıyor. Bir Şebbiha elindeki bıçağı kameraya göstererek, yüzlerini duvara çevirdikleri savunmasız sivillere saplamaya başlıyor. Aldığı bıçak darbeleri ile bir sivil yere yığılırken Şebbihalar ayakta zor duran diğer bir kişiye bıçak saplamaya devam ediyor.

Ürperten görüntülerde şahısları bıçaklamaya devam eden Şebbihalar, can çekişerek yere yığılan şahıslara "Ölmediniz mi, bunlar daha ölmedi" diyerek beton parçaları ile vuruyor. Şebbiha ve askerler öldüklerinden emin oldukları iki sivilin üzerine moloz ve karton parçaları atarak olay yerinden ayrılıyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 44
  • ONDER kes 11 yıl önce Şikayet Et
    elleri kolları bağlı değil. ALLAH o durumda bir daha kimseyi bırakmasın ama. o arkası dönük 5-6 kişi dönüp mahalle kavgası gibi araya birini alıp indirmeye çalışsaymış, bir tane de bir tanedir. o insan kılığındaki ş...sizlerin oraya getirme amacı belli, en azından ölecekse bile daha hızlı ve işkencesiz ölürlerdi. ALLAH rahmet eylesin muhalif kardeşlerimize. inna lillahi ve inna ileyhi raciun
    Cevapla
  • nurettin gül 11 yıl önce Şikayet Et
    cehennemin varlığı bir rahmettir... aslında bu görüntülerin bütün millet nezdinde serişte edilmesi çok zararlı olabilir..zira vahşetin böylesini değil insanlar hayvanlar bile yapmaz..aynı vahşetleri çok daha farklı bir versiyonlar nemrudların ve firavunların torunları hem ülkemizde hemde alemi islamda çok yaptılar ve süriyede olduğu devam ediyor...böyle zülme maruz kalan belkide 100 senede kazanamıyacağı makamı(cenneti) böyle bir işkence ile kazanıyor...peki bu zülme rıza yada iştirak edenler ne oluyor..cehennemi kahrını ve öfkesini hak ediyorlar..
    Cevapla
  • Üsame-i kurdi 11 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ister muhalif olsun isterse esed in askeri olsun kim olursa olsun. hadisi şerifte peygamberimiz (as)şöyle diyorki :öldürmek istediğiniz kuduz bir köpek dahi olsa ona işkence yapmayınız.. hele bir insan böyle barbarca katledilemez .
    Cevapla
  • Cem Saran 11 yıl önce Şikayet Et
    muhammedi adlı şahıs. yorumun en az görüntüler kadar çirkin. kim olursa olsun her ne amaçla yapılıyorsa dahi bu kadar hayvanlık yapılmaz. kim yapmışsa ALLAH canlarını o şekilde almak nasip etsin inş.
    Cevapla
  • Muhammedi 11 yıl önce Şikayet Et
    bunlar muhalif. her taraflarından belli muhalif oldukları. suriye askeri görmesek neyse.. yalanla nereye kadar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal