Vural Savaş: AK Parti'yi kapatamadık çünkü...

Eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş, AK Parti'yi kapatacaklarını ancak bunu “Ecevit” yüzünden başaramadıklarını belirtti.

Vural Savaş: AK Parti'yi kapatamadık çünkü...
Vural Savaş: AK Parti'yi kapatamadık çünkü...
GİRİŞ 15.04.2013 20:21 GÜNCELLEME 16.04.2013 12:56
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş'tan çarpıcı açıklamalar geldi. "Devrimci Hukuk, Atatürk ve Felsefe" konusunun ele alındığı Ceviz Kabuğu'nun bu haftaki konukları Vural Savaş ve Prof. Dr. Yaman Örs idi. Programa, Vural Savaş'ın Ak Parti ile ilgili söyledikleri damga vurdu. Vural, yaşanan bütün sorunların siyasetçilerin yasalara aykırı davranmasından kaynaklandığını iddia ederek, ""6'ya 5 oy ile parti kapatabilecekken Ecevit bunu 7'ye 5'e çıkardı. Böyle olmazsa şimdi AKP kapatılacaktı. Erdoğan'ın milletvekilliği, Başbakanlığı düşecekti, yargıda hesap veren o olacaktı. Ergenekon soruşturmaları bu şekilde yapılamayacaktı" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 88
  • asberk 11 yıl önce Şikayet Et
    eli boş gitmek.... bu adamlar hayatları boyunca uğraştıkları ve nicelerine zulmettikleri halde eli boş gitmenin acısını yaşıyorlar.belki de yok olup gideceklerine inanıyorlar.ahirete inanan insanların yapacağı şey değil yaptıkları.ama Allah tan ahiret var. belki de burda çektikleri son çilenin kat be katını orada yaşayacaklar.(Allah herşeyi tek bilendir).eli boş gitmiyorsun sayın savcı.ateşine odun taşıyacan be...
    Cevapla
  • vedat 11 yıl önce Şikayet Et
    ilahi adalet. senin verdiğin karardır.karar ise biyere kadardır. hüküm ise Allah ındır.bazı şeyler tecelli edecekse senin gibilerin gücü yetmez İlahi adalet günü saati vakti geldimi bir milim dahi şaşmaz sizin gibi sözde atatürkcü geçinen hainlere hükmeyledi yüce yaratan..
    Cevapla
  • selim dağlıoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    olmadı malesef. keşke kapatsalardıda bu kadar kucuk dusmeseydık
    Cevapla
  • hasan aktaş 11 yıl önce Şikayet Et
    etiketinden belli VUR AL SAVAŞ. halk düşmanları
    Cevapla
  • samet elmas 11 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fikir :))). Ülke içinde durdukça canları sıkılıyor bunların....Acun bunları Survivor adasına bıraksın, "elenmesin, hep orada kalsın" diye oy atmazsam adam değilim :D Bakarsın onların can sıkıntısı oradayken geçer, bizde ülkemizde huzurlu yaşarız...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler