Zekeriya Beyaz da Cindoruk'un ekibinde

80 yaşındaki Hüsamettin Cindoruk'un liderliğini yaptığı Milli Merkez Temsilciler Meclisi toplantısı, dün İstanbul Barosu Orhan Adli Apaydın Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Zekeriya Beyaz da Cindoruk'un ekibinde
Zekeriya Beyaz da Cindoruk'un ekibinde
GİRİŞ 27.05.2013 13:02 GÜNCELLEME 27.05.2013 13:02
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ulusalcıların oluşturduğu ve liderliğini Cindoruk'un yaptığı Milli Merkez Meclisi'ne Zekeriya Beyaz da katıldı.

İLAHİYATÇI ZEKERİYA BEYAZ DA TOPLANTIDA

Toplantıyı izleyenler arasında Milli Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Cengiz, İşçi Partisi MKK Üyesi Serhan Bolluk, Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, Prof. Dr. Zekeriya Beyaz, İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ceyhan Mumcu, Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kırca, Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Adnan Türkkan, Ulusal Kanal Program sunucuları Halil Nebiler ve Teoman Alili, gazetemiz yazarı Yıldırım Koç, Vardiya Bizde Platformu Sözcüsü Nilgül Doğan, Doç. Dr. Cüneyt Akalın ve Çankaya Belediyesi Başkanı Bülent Tanık da yer aldı.

AÇILIŞI HÜSAMETTİN CİNDORUK YAPTI

Toplantının açış konuşmasını yapan Hüsamettin Cindoruk, Milli Anayasa Forumu(MAF) ve Milli Merkez'in yürüttüğü çalışmaların etkili olduğu, bu çalışmalar sayesinde Anayasa, Başkanlık, Türklük gibi konuların eskisi kadar tartışılmadığını iddia etti.

ALEMDAROĞLU KURULUŞ AMACINI ANLATTI

Milli Merkez Yönetim Kurulu Üyesi eski İstanbul Üniversitesi Rektörü Kemal Alemdaroğlu Milli Merkez'in kuruluş amacı ve çalışma programı hakkında bilgi verirken, Milli Merkez Genel Sekreteri Haluk Dural da örgütlenme yapısı hakkında bilgi verdi.

YORUMLAR 11
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    BU OLUŞUM PARTİLEŞİRSE. Kuruluşu da artık Sheraton otelde,horozdan kurban kesilerek ilan edilir.
    Cevapla
  • şenol gökmen 10 yıl önce Şikayet Et
    DARBECILER,ETO CULAR ATEİSLER HEPSİ BİR ARADA. demirel ile birlikte mufazakar ve müslüman kesimin oylarını yıllarca heba eden ve şimdide sırtından vurmak için yeni bir oluşum uğraşındaki bu zavallıların sonu hezamanki gibi hüsran olacatrır.
    Cevapla
  • celal okur 10 yıl önce Şikayet Et
    neşem yerine geldi!. bu adamların sesi soluğu çıkmıyor diyordum kiiiii! bir yerlerden ses geldi! horoz sesi! hangi horoz mu? tabii ki kurbanlık! horoz! bizim yerli bremen mızıkacılarının horozu canım! ne güzel! evlere şenlik! çal çal oyna! beyaz hoca mı çalar başkası mı bilmem! bu ahir zamanlarını pek de güzel! değerlendirirlermiş bizim şen şakrak dedeciklerimiz!
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede ne kadar çok vatan hainleri türedi.sanki virüs olup çıktılar
    Cevapla
  • E.narin 10 yıl önce Şikayet Et
    28 ŞUBAT BAŞ AKTÖRLERİNDEN SAYIN CİNDORUK'A YAKIŞIR BİR PROFOSÖR. Ne diyelim beraberlikleri daim olsun
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    KEŞKE DEMİRELİN DE HEYKELİNİ GÖTÜRSELERDİ . Binaenaleyh eksik kalmış.Hem o kadar zengin olmuş ki "İşte çağdaş Türkiye" dediği 9.senfoniden daha zengin olmuş.Darbıkatör Baryam as'lardan olmadığı için zikredilmiştir.Yoksa Levent Kırca varsa o da ordadır.
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    sizler buraya yazanlar ne hüsümetiniz var bu ülkeye anlamak mümkün değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde