Kazlıçeşme'de 1 milyon kişi Başbakanı karşıladı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın organizasyonunu üstlendiği "Milli İradeye Saygı" mitingi Kazlıçeşme'de yapılıyor. 1 milyon kişi Kazlıçeşme Meydanı'nı doldurdu.

GİRİŞ 16.06.2013 15:42 GÜNCELLEME 17.06.2013 06:29
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

AK Parti dün Ankara'da düzenlenen mitingin ardından, bugün Kazlıçeşme Meydanı'nda "Milli İradeye Saygı Mitingi"nin ikincisini düzenliyor. Mitinge hem İstanbul'dan hem de il dışından bir milyona yakın vatandaş katılıyor.

1 MİLYON KİŞİ KAZLIÇEŞME'Yİ DOLDURDU

AK Parti'nin "Milli İradeye Saygı" mitinginin ikincisi Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılıyor. Erdoğan, dün Ankara Sincan'da büyük bir kalabalığa seslenmişti. Bugün ise İstanbul'da, Ankara'dakinden daha büyük bir kalabalığın karşısında konuşuyor. Kanal 24'ün bildirdiği son dakika bilgisine göre alandaki insan sayısı 1 milyonu geçti.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

AK Parti'nin Kazlıçeşme Meydanı'nda düzenlediği "Milli İradeye Saygı Mitingi"nde geniş güvenlik önlemleri alındı. Miting alana giriş üç ana kapıdan sağlanırken, mitinge gelen vatandaşlar aranarak içeri alındı.

Üç ana kapıdan girişler başlarken, kapılarda kurulan x-ray cihazlarından geçen vatandaşlar didik didik arandı. Vatandaşlar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için gruplar halinde alana gelirken, içeriye şemsiye, çakı gibi tehlike oluşturabilecek materyallerin girişine izin verilmedi. Mitingin saat 17.30'da Başbakan Erdoğan'ın alana gelmesiyle başladı.

Meydana girenlerin bir bölümü, ellerindeki bayraklarla beklerken bazıları da davul zurna eşliğinde halaylar çekti. Ayrıca alana partililer tarafından pankart ve parti bayrakları asma çalışmaları da devam etti.

Pankartlardaki "Davamız göklerde dalgalanan bir sancak, biz Allah'ın huzurunda eğiliriz ancak", "Dik dur eğilme" gibi yazılar dikkati çekti.

Alanda girişlerin yapıldığı bölgenin hemen yakınında "kayıp noktası" kurulurken, vatandaşlara kumanya ikram edildi, AK Parti bayrağı ve şapkalar dağıtıldı.

Bu arada İstanbul'un Üsküdar ve Kadıköy gibi farklı bölgelerinden de canlı bağlantılarla Kazlıçeşme'ye bağlanıldı. Bağlantılarla vatandaşların görüşleri miting alanına aktarıldı.

"BAŞBAKANIMIZI KİMSEYE YEDİRTMEYECEĞİZ"

Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak "Milli İradeye Saygı Mitingi" için yüzlerce AK Partili vapurlarla Üsküdar'dan yola çıktı. Kazlıçeşme Meydanı'na giden partililerin coşku içerisinde oldukları görüldü.

AK Parti'nin bugün Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda saat 17.30'da yapacağı "Milli İradeye Saygı Mitingi"ne katılmak isteyen yüzlerce vatandaş, Üsküdar İskelesi'nde bir araya geldi. İskeleye gelen bazı AK Partililerin taşıdığı dövizlerde "Duruşun asaletinden, gücün rabbinden, desteğin milletten, yanındayız Tayyip Erdoğan" diye dövizler açtıkları görüldü. Daha sonra yüzlerce vatandaş vapurlara binerek Kazlıçeşme Meydanı'na doğru hareket etti. Öte yansan coşku içerisinde oldukları gözlenen partililer, "Tayyip Erdoğan" diye sloganlar da attı.

Vapurdaki vatandaşlar, "Biz buraya Sayın Başbakanımıza destek olmaya geldik . Başbakanımıza yapılan bunca yapılan haksızlığa karşı direnmeye geldik, sonuna kadar başbakanımızın arkasındayız. Her ne olursa olsun onu kimseye yedirtmeyeceğiz. Sonuna kadar onun arkasındayız" dedi.Öte yandan Vapurlara binen AK Partililere yiyecek ve içecek desteğinin de verildiği görüldü.

KAYNAK: AA, HABER7
YORUMLAR 102
  • ahmet okutan 10 yıl önce Şikayet Et
    AKP DEĞİL,MİLLET BEDEL ÖDÜYOR. ırakta,libyada,mısırda batının yanındaki akp,aynı tezgah türkiyede kurulunca sudan çıkmış balığa dönüp,mitiglerine üç hilalli bayrak getirtme ihtiyacını hissetti.ama ülkücüler önce ülkem ve milletim diyen insanlar.bütün türk milletini üç hilalli bayrağın altına,mhp ye çağırıyoruz...biz alayına yeteriz.hepsinin bileğini bükeriz.
    Cevapla
  • codemore2 10 yıl önce Şikayet Et
    mustafa karamolla. orda israil ve avrupayıda saydım onları söylemeyi unuttun.valla amerika ajanımı,israil hizmetkarımı,avrupa sevdalısımı bilmem ama o yalancı haçlı zihniyetinin medyasıyla işbirliği yapıp ülkesini eleştirene onların medyalarında yayımladıklarnı facete paylşanlara ve kurdukları bu tuzaklara eyleme destek vererek arka çıkan bu oyuna figüranlık yapanlaradır lafım.varsın yarası olan gocunsun.sanırım orları kendi ülkelerndn dha çok beğeniyorlar. ozmn orlara gtsinler demek istedim sözlerim gayet açık.ve hala makarna kömür lafları sıralıyosnz.seçmenininde chpden bir farkı yok.sırf boş eleştri ile oy kazanılmaz bu saçmalıkları üretecğinize bir icraat yapında halk chpye oy versin ama nerdeee!!siz makarna muhabbetlerine devam edin barajı zor görürsnz.halkın ne istediğni anlamay çalışın böyle boş boş konuşacağınıza
    Cevapla
  • milletin ferdi 10 yıl önce Şikayet Et
    Haydar sayı saymayı bilmiyorsun, matematikten sıfır veriyorum. Kazlıçeşme’yi de yazamamışsın Türkçeden de sıfır veriyorum.. Çapulcular milletin parası milyonları yürütüyor deseydin, Türkçeden kurtarma notu verirdim. Türkiye’nin her yerinde milyonlar yürüyormuş, espri bile olamayacak kadar seviyesiz bir cümle. Komik olma sadece İstanbul, Ankara ve İzmir gibi kozmopolit şehirlerde yürüyorlar. Sayıları da ilin büyüklüğüne göre bin, ikibin, hadi İstanbul için beşbin olsun. Tüm illerden de çapulcu toplayabilirsiniz, erkekseniz Kazlıçeşmeye gelin bir boyunuzun ölçüsü neymiş bir görelim. Hem de ortalığı yakıp yıkmamış olursunuz. Tabi sıkar biraz, çapulculuğa da uymaz değil mi? Kazlıçeşme 300 metreye 500 metre gibi bir yer, hem insanların yarısı da alana sığmamış. CHP aynı alanı dolduramıyor diyeyim de anla. Ki çapulculuk olaylarını birçok CHP sempatizanı da onaylamıyor. Bir de, Madem o kadar çoksunuz da seçimlere ne kaldı şurada, nedir bu yırtınmanız? Seçimlerden umudunuz yok yaygarayla iktidar olacaksınız ha, git başka kapıya!
    Cevapla
  • Barbaros Gülcan 10 yıl önce Şikayet Et
    haydar kim yürüyor?. DİSK ve KESK yürüyüşten vazgecçi. katılım yetersiz, çalışan insanlar itibar etmediler. Ankara sakin.. Yürüyenler yine taksimi karıştırmak için Beşiktaş ta toplandılar ama yemedi. Bundan sonrada yemez.
    Cevapla
  • Hamza D. 10 yıl önce Şikayet Et
    yahu 21 milyon oy almis bir parti var karsinizda capulcu yok. Niye inanmiyorsunuz 2milyon olduguna.emin olun bu soysuz ayaklanmadan sonra ak partinin oyu 25 milyon olmustur.bir biraya kendini dusmani oldugu amerikaya satanlar makarna komur edebiyati yapmasin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!