Kılıçdaroğlu: Bugün çok mutluyum

CHP'den kadın milletvekilleriyle akşam yemeğinde biraraya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başörtüsü konusunda ilk yorumunu yaptı.

Kılıçdaroğlu: Bugün çok mutluyum
Kılıçdaroğlu: Bugün çok mutluyum
GİRİŞ 31.10.2013 20:46 GÜNCELLEME 01.11.2013 00:33
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

AK Partili başörtülü kadın milletvekillerinin TBMM Genel Kuruluna başörtülü gelmeleriyle birlikte yaşanan yoğun gündemin sonrasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin kadın milletvekilleri ile bir araya geldi. Yemeğin yenildiği restorana taksi ile gelen kadın milletvekillerinden sonra gelen Kılıçdaroğlu, girişte gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine, "Bugün çok mutluyum. Konuşan bütün milletvekillerimize yürekten teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı. Kılıçdaroğlu, daha sonra sorulara cevap vermeden restorana girdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 35
  • mubinkoçal 10 yıl önce Şikayet Et
    başarı. hayaldi gerçek oldu istemiyerekte olsa chp bir sefer olsun yola geldi ,belki çıkmaz ,biraz yalpalıyarak geldi ama hiç yoktan iyidir ,
    Cevapla
  • Ahmet hakan AK 10 yıl önce Şikayet Et
    şike var bu işte de!. yoksa seve seve yapmazsınız bu işi siz! seçim şikesi mi yoksa? şike ,şike....:)
    Cevapla
  • fahrettin elma 10 yıl önce Şikayet Et
    HALK SİZİ DE YOK ETMESİNİ BİLIR. ne zaman dlikanlı gibi konuşacaksınız hani siyasi simgeydi hani laiklik elden gidiyordu seçim geliyor tutuştuk desenize
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    geç bunları Kemal, Başka seçeneğin yokki !. Mecliste karşı geleydiniz, seçimlerde baraj altı kalma tehlikeniz bile vardı ! bunu kulağınıza birileri söyledi !
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Kanmayın şuna. Daha geçenlerde başörtüsüne karşı olduğun söylüyordu. Şimdi başka çare olmayınca sevinmiş ayağına yatıyor. Dikkat ederseniz "Meclise başörtüsü ile girilmesinden dolayı mutluyum." vs demiyor. Sadece "mutluyum" diyor. Milleti kandırmaya yönelik. Ayrıca iftira atmaktan kaçınmayan atakanFB: Senin gibilerin gözünü doyurmak imkansız. Şükürsüz insanlar olduğunuz sürece sanıyorum hakiki bir ahlaka sahip olamayacaksınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da izlettiği 'Gerçek belediyecilik' klibi ses getirdi...
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü