''Tayyip'in elini öperim Sarıgül'ün elini öpmem''

Deniz Baykal'a yakınlığıyla bilinen CHP'li Savcı Sayan Sarıgül'ün CHP'ye geçişine sert bir şekilde tepki gösterdi.

''Tayyip'in elini öperim Sarıgül'ün elini öpmem''
''Tayyip'in elini öperim Sarıgül'ün elini öpmem''
GİRİŞ 01.11.2013 05:41 GÜNCELLEME 01.11.2013 06:24
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Sarıgül'le ilgili bir sorunu olmadığını belirten Sayan, CHP'nin etik davranmadığını ileri sürdü. Sayan, "CHP öncelikle Sarıgül'den özür dilemek zorundadır" ifadesini kullandı.

SARIGÜL İÇİN CHP 100 SAYFALIK YOLSUZLUK DOSYASI HAZIRLADI

Savcı Sayan, özre sebebi olarak da, CHP'nin daha önce Mustafa Sarıgül hakkında hazırladığı 100 sayfalık yolsuzluk ve rüşvet raporu olarak zikretti.

Sayan şöyle konuştu:

"Baykal'ın tasfiyesinden sonra biz Gandi'yiz, yüzde 30-40 oy alırız, alamazsak istifa ederiz dediler. Alamadılar, istifa etmediler. Baktılar ki AK Parti'yle mücadele edemiyorlar şimdi de Sarıgül bizi kurtarsın diye onun kapısına gittiler.

Türkiye'yi dizayn etmek isteyenler Sarıgül'ü istiyorlar. Sarıgül'ü başarılı gördüler. Ama Sarıgül aslında bir lider dublörüdür.

Amaçları Sarıgül'ü genel başkan yapmaktı. Kılıçdaroğlu bir ara istasyondur. Sarıgül'ün arkasında başka güçler var. 2004'te Amerika'da Zeyno Baran'la, Ebru Bozacıoğlu'yla birlikte ABD Büyükelçiliği, Dinç Bilgin vasıtasıyla Sarıgül'le ilişkiye geçtiler. "Kesin CHP'nin başına geçmen lazım, bunun ilk adımı Baykal'ı devirmektir. CHP Cumhuriyet'in sigortasıdır" dediler.

Savcı Sayan bu sözleri söylerken, Sarıgül hakkında CHP'nin hazırladığı yolsuzluk dosyalarını da kameralara gösterdi.

TAYYİP'İN ELİNİ ÖPERİM, SARIGÜL'ÜN ELİNİ ÖPMEM

Sayan programın sonlarına doğru, üslubunu daha da sertleştirerek Sarıgül'ün, Türkiye'nin başına tuzak olarak getirildiğini savundu. Sayan, "Tayyip Erdoğan'ı 2 milyon Sarıgül'e değişmem . Tayyip'in elini öperim, Sarıgül'ün elini öpmem" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 15
  • Abdullah Öz 10 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın,Adam Gibi adamsın Sn. Savcı sayan...Hangi partide olursan ol fark etmez.... Akıllı,Vicdanlı,Ferasetli ve Milletin tümünü sever olduktan sonra...Devleti,vatanı,milleti tümüyle kucakladıktan sonra...Güç odaklarının,elitist ve oligarşiklerin,dükaların,yerli ve yabancı azgın kapitalistlerin değil de halkın ,Anadolu insanının yanında olduktan sonra..Hangi partide olursan ol,değerin düşmez...Nefesin,takatın,ömrün,sıhhatin hep dilediğin gibi olsun...
    Cevapla
  • Barbaros Gülcan 10 yıl önce Şikayet Et
    Dava açmak kolay.... E normal, ezici çoğunlukla Ak Partili vekil olunca mecliste, buna doğru orantılı olarak dosyada fazla olabilir. Ama en azından Ak Partili vekiller birbirleri hakkında 100 sayfalık yolsuzluk veya soysuzluk dosyaları hazırlayıp davalar açıpta, sonra birbirlerinin eteklerine yapışmıyorlar. Birileri gibi çaresiz değiller. ;) Kurtar CHP yi Sarıgül, görme hakkında açılan yolsuzluk davalarını boş ver. Olur böyle şeyler :))
    Cevapla
  • Kültigin 10 yıl önce Şikayet Et
    Doğru (!) adamlarınızı görüyoruz. Mecliste hakkında en çok dava dosyası bekleyenlerin Akepe'liler olduğunu bebeler bile biliyor, sen bilmiyorsan bir araştır da öğreniver!
    Cevapla
  • Barbaros Gülcan 10 yıl önce Şikayet Et
    Kültigin haklı beyler... Doğru söyleyenin ve doğru olanın CHP de ne işi var. ;)
    Cevapla
  • Kültigin 10 yıl önce Şikayet Et
    Savcı Bey. Sen en kısa sürede git Akepe'ye geç ve başbakanının elini öp. Oraya yakışırsın sen... CHP'de senin gibilere yer yok!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitili ateşleyen Güney Afrika'dan bir İsrail adımı daha! Resmen harekete geçtiler
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı