CHP'den bakanın karşısına AK Partili aday

CHP Antakya'da Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in karşısına AK Partili mevcut Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile çıkacak.

CHP'den bakanın karşısına AK Partili aday
CHP'den bakanın karşısına AK Partili aday
GİRİŞ 16.12.2013 06:06 GÜNCELLEME 16.12.2013 15:04
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Ankara'da MHP kökenli Mansur Yavaş'ı Gökçek'in karşısında çıkaran CHP, Hatay'da da yine kendi partisinden olmayan bir isimle şansını deneyecek.

Sadullah Ergin'in aday olmasıyla mevcut başkan Lütfü Savaş, Antakya'da CHP'nin adayı olacak.

Adana'da ise eski belediye başkanı Aytaç Durak'ı gündeminden çıkaran CHP'de ibre Soner Çetin ve Turgay Develi'den yana dönmüş durumda. İnsan hakları konularındaki çalışmalarıyla adından söz ettiren Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa; eski Trabzon Belediye Başkanı ve Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzon; eski Bartın Belediye Başkanı ve Bartın Millevekili Rıza Yalçınkaya da Bartın adayı olacak. (Hürriyet)

YORUMLAR 14
  • Patriot Kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    chp'ye geçmiş olsun :) akparti iki aday çıkarmış oldu. lütfü beyi yakından tanıyan bir mesai arkadaşı olarak chp'ye şimdiden büyük geçmiş olsun diyorum. benim tanıdığım lütfü savaş, -şayet beyin nakli yapılmamış ise- chp'yi günahı kadar sevmez.
    Cevapla
  • Ahmet Tokkan 10 yıl önce Şikayet Et
    DÜŞMANLAR HEP BERABER. Akparti bir tarafta,bütün düşmanlar dost olmuş bir tarafta,ancak böyle güçlerinin yetebileceğini onlarda biliyor ama Allahın izniyle,hak galip gelecektir.Biraz daha sabır gerekiyor.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    sol elin ne işe yaradığını millet biliyor !. Bundan kurtulma çaresinin sağcı birini getirmekten başka çare yoktu zaten ! !
    Cevapla
  • Gürsel SÖNMEZ 10 yıl önce Şikayet Et
    oldumu ya. Diğer illerde olduğu gibi mhp de durupta ortak aday olsaydınya. Dünün ülkücüsü bu günün devrimcisi mansur bey. Demekki neymişşşşşşşşşş hizmet ,hak bahaneeeeeeeeeee, rant şahaneeeeeeeeee siyasi görüş ,onurulu duruş hikayeeeeeee
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. Bu koltuk çok deyerli anlaşılan bu dunyaya makam sevdası peşine koşmak mı yosa liyakat sahibi insanlaın makam oturmasımı oturdugu makamda hizmet mi yoksa sömürmekmi chp li birinin ayrılması anlıyorken akp li birinin chp ye gitmesi anlamakda zorlanıyor lafı bile hafifkalıyor . chp zihniyeti chp li olmak yakın olmak bu dünyada düşülebilecek başka bir büyük bataklık olabilirmi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan duyurdu: 81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
Türkiye'nin tüm ticareti durdurması, İsrail basınını çıldırttı!