Hakan Şükür'den 'Gezi' itirafı

AK Parti'den istifa eden İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, yine çok tartışılacak açıklamalarda bulundu. Şükür'ün en dikkat çekici sözlerinden biri ''Gezi'ye ben de gitmek istedim'' sözleri oldu.

Hakan Şükür'den 'Gezi' itirafı
Hakan Şükür'den 'Gezi' itirafı
GİRİŞ 17.02.2014 10:47 GÜNCELLEME 17.02.2014 16:31
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

T24'te röportaj veren Hakan Şükür, yine keskin çıkışlarda bulundu. 'Dünün ülkücüsü, solcusu, Kürt'üne, ateistine yapılanlar bugün Hizmet Hareketi'ne yapılıyor' diyen Hakan Şükür, şu açıklamalarda bulundu:

"EŞİM EVLENDİĞİMİZDE BAŞI ÖRTÜLÜ DEĞİLDİ"

15 senelik evliyim. Eşim evlendiğimizde başörtülü değildi. Bir gün olsun "örtün" demedim, ama inançlı bir insandır. Benim ailemde bir tane örtünmüş insan yok. Eşim, bir gün örtünmek istediğini söyledi, Hac'ca gittik, ardından eşim kapandı. İnsanlar "Hakan futbolu bıraktı, AK Parti'ye geçti, eşini örttü" dedi. Ne münasebet! Bir insan hakikaten inanmış, örtünmüş bir insan olabilir, diğeri kalkıp mini etek giyebilir. İkisinin bir arada olamayacağını söylemek çok büyük bir haksızlık. İnsanları ötekileştirmek bu ülkeye geçmişten bu yana kurulan en büyük tuzaklardan biridir.

"GEZİ'YE GİTMEK İSTEDİM"

Ben ve birçok arkadaşımız, hepimiz gitmek istedik. Ben o zaman üç günlüğüne Fransa'daydım. Döndüğümde zaten olaylar çok başka bir boyuta gelmişti.

KABATAŞ GÖRÜNTÜLERİ

Sayın Başbakan, elinde çok önemli belgelerin olduğunu söyledi. Bunu da seçim meydanlarında dile getirdi. Kabataş'ta olan olaylarla ilgili söylediği şeyler çok açık. Teknoloji çağındayız, ispat edilmesi çok önemli. Umarım ispat eder. İspat edilmesi, bunun olmadığını iddia eden kesimlerle müşterek biçimde oluşturulan bir heyetle izlenmesi gerekiyor.

GÜLEN BEDDUA ETMEDİ

Siz ona beddua diyorsunuz ama o beddua değil. Maalesef insanlar, içeriğine bakmadan bir ürünü nasıl pazarlamak istiyorsa öyle pazarlıyor. Orada bir mülâane var, önce kendisini içine katarak "Ben yapıyorsam bana, ama bunu kim yapıyorsa ona" dedi isim vermeden. Ben de buna "Âmin" dedim. Kendine, doğruluğuna inanan herkes de böyle der.

"4,5 MİLYON DOLAR NAKDİM YOK DEDİM"

Ben mesleğim futboldan para kazandım ve siyaset gibi hassas bir işe girerken tüm mal varlığımı beyan ettim. Ben röportajda "4,5 milyon dolar nakdim yok" dedim. (Halkbank Genel Müdürü'yken Süleyman Aslan'ın evinden çıkan 4,5 milyon dolar için "25 yıl futbol oynadım, benim o kadar param yok" demesiyle ilgili soru üzerine)

YORUMLAR 81
  • Orhan KARACA 10 yıl önce Şikayet Et
    73 fırka ve 1 cennet -1. Topluma ve devlete sızmaya çalışan tüm kirli yapılar halkı, milliyeti okşayan probogandalar ve işler üretirler.Olimpiyat,okullar maske olarak kullanıldı.İttihatçılar, batıniler,masonlar aynı taktikle bu millete zulmetmediler mi? Küfür tek millettir.Efendimiz SAV sadece ehli sünnet cennete girecek, diğer 72 fırka azap yurdu cehenneme gidecek diyor.Öyle kuru kuru EFENDİMİZİN adını ağzına alıp,kamyona bindirerek peygamberimize yaranamazsınız.Adeta ucubeleşmiş,çürümüş hareketinizin hedefine ulaşması için nefsine ve şeytana uyarak her yolun mübah olduğunu iddia etmek zalimliktir .Bizler orta çağ avrupasının sefil cahillerinin rahip ve papazlardan din ve iman aldıkları gibi pensilvanya vaizinden icazet alacak ümmet değiliz
    Cevapla
  • Süleyman 10 yıl önce Şikayet Et
    ne akp liyim nede cemaatçi.... tbmm çatısı altındaki vekiller aldıkları maaşı ve imkanları nekadar hak ediyorsa hakan şükürde onlardan fazla hakediyor bence.bazıları hakan şüküre hakkım haram olsun ,aldığın para helal değil demiş.onlara soruyorum acaba diğer vekillerin aldıkları maaş+ömür boyu maaş+imkanlar helalmidir??siz diyorsunuz ki bizim gibi düşünmeyen müslüman da olsa onun gözümüzde zerre kadar değeri yoktur. siyaset kirli bir oyundur. insanın içinden geçeni yalnız Allah bilir.günah almayın...
    Cevapla
  • Abdulkerim S. Buğra 10 yıl önce Şikayet Et
    Salkım'daki Taneler.... Üzüm salkımları çöplerinden tutulup bir yere götürülünce, salkımdaki taneler de çöpü izlerler. Kimi salkım pekmez tankına gider, hayat veren bir gıdaya dönüşür, kimi de şarap tankını boylar, insanları ve toplumu ifsad eden mundar bir maddeye dönüşür. Hangi salkımım ne olacağı çöpü tutanlara bağlıdır. Bu nedenle salkımdaki taneler gibi olmamak, salkımdan dökülüp bağımsız davranabilme yetisini gösterecek nitelikte olmak lazım. Bu adamcağız da salkımdaki tanelerden. Çöpünü kim tutmuş nereye götürüyor; bunu düşünecek, kavrayacak ve gereğini yapacak nitelikte değil. Yazık, çok yazık...
    Cevapla
  • sadakad tde 10 yıl önce Şikayet Et
    razıysan. Allah o aralarına katılıp ta hizmet görevini ifa edemediğin geziciler le haşr etsin.Tövbe tövbe bu beddua düşmanına bile yapılmaz.
    Cevapla
  • Musab Ziyad 10 yıl önce Şikayet Et
    Hakan Şükür'ün TBMM çalışma karnesi nasıl acaba?. Sayın vekilimizin futbolculuk hayatına her zaman saygı duymuşumdur. Ancak siyasi hayatı öyle parlak değil. TBMM deki çalışmalarını meclisin resmi internet sitesinden incelediğimizde kayda değer pek bir çalışma yok maalesef. Hatta İstifa etmeden önce gazete haberlerinde bile birkaç eleştiri dışında yer almamış. İstifadan sonra maşallah gündemdeki yerini sürekli koruyor. 2 Ay önce hakaret derecesinde eleştiren bazı gazeteciler ve siyasetçiler şimdi yere göğe sığdıramıyorlar. Neden acaba? Sayın vekil bir sonraki genel seçimde aynı bölgeden bağımsız aday olsun ve seçimi kazansın da görelim. Takdir edelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı