Sarıgül'den vatandaşa yumruk!

Feshane'de düzenlenen Trabzon Günleri'nde protestolar sonrası oldukça sinirli olduğu görülen Sarıgül, Feshane'de kendisini eleştiren Trabzonluyu onlarca kişinin gözü önünde yumrukladı.

GİRİŞ 02.03.2014 18:25 GÜNCELLEME 03.03.2014 09:57
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Feshane'de gerçekleştirilen Trabzon Günleri'ne katıldı.

Sarıgül, AK Parti'yi ve Başbakanı kinayeli eleştirince salonda bulunan dinleyiciler tarafından sözü kesilerek protesto edildi. Salonda "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atılırken, Sarıgül'ün konuşmaları 'yuh' sesleriyle duyulmaz oldu. Sarıgül konuşmasını yarıda kesip kürsüden inmek zorunda kaldı. Sarıgül sahneden çıkış kapısına doğru ilerlerken protesto eden vatandaşa tepkisi sert oldu.

Başbakan'ı eleştirdiği için protesto edilen Sarıgül salondan çıkarken orada bulunun bir vatandaşa vurma anı kameralarca kaydedildi. . Ayrıca Sarıgül'ün moralinin bozukluğu da objektifle yansıdı.

YORUMLAR 96
  • mevhibe inal 10 yıl önce Şikayet Et
    HALKA YUMRUK::... Çağdaş Medya! Tarafsız medya! Halkçı Parti! bu haberi es geçti. Ya kazara Ak Partili biri yapsaydı....günlerce çarşaf, çarşaf haberler.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    işte Diktatörlüğün alası bu?....... ....CHP asıl diktatör sizsiniz!!!!!!!!!....işte ispatı !!?...demekki iktidar olsanız karşı olanlar yandı ?..herkesi,inananları toplama kampına alır bunlar!!!!!!?
    Cevapla
  • Bekir z. Çelik 10 yıl önce Şikayet Et
    Alın size görüntüler. Gezi kalkışmasında ki Kabataş hadisesinde aylar sonra kesilip kırpılmış görüntüleri bakın orda ne o kadına ne de bebeğine hiçbir şekilde kötü bir davranış olmamış şeklinde yanıltıcı haberler çıkmış bir çok gazete ve tv bu olayları iftira diye göstermişlerdi. Ama doktordan alınan darb raporu da ortadaydı. Onlar için bunun hiçbir önemi yoktu. Şimdi ise bizzat İstanbulu yönetmeye talip şahıs kameralara takılan yumruklama hadisesini bakalım bu sefer nasıl zeytin yağı gibi üste çıkacaklar.
    Cevapla
  • memedali karabekir 10 yıl önce Şikayet Et
    chpli iftiracı ve kaba kuvvet zevatına ders veren Vatandaşın öz güvenine bravo! sağolsun!. chp yavuz hırsız olmasının avantajını kullanıyor kendinin hırsız gerçeğini unutturmak için başkasına söyleyince öyle olacak diye zorla herkese kaba kuvvetle kabul ettirmeyi sağlamak adına saldırıyorlar,zaten en iyi bildikleri şey de kaba kuvvet ve iftira değil mi ? bunların geçmişi ve şimdiki zamanı hep aynı değişemezler çünkü ÖYLELER!
    Cevapla
  • Abdullah Öz 10 yıl önce Şikayet Et
    Milli Şef hayali ile yaşıyor gibi.... Bu, milli şef olsun,ülkemiz mezbahaneye döner...Ha, ona bu fırsatı verir miyiz...asla..ve kat'a..ülkemizi sokakta bulmadık....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi