Gökçek'ten Mansur Yavaş'la ilgili büyük iddia

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'ne seçilen üyelerin belli olduğunu duyuran Melih Gökçek, Mansur Yavaş'la ilgili çarpıcı bir iddiayı daha gündeme getirdi.

Gökçek'ten Mansur Yavaş'la ilgili büyük iddia
Gökçek'ten Mansur Yavaş'la ilgili büyük iddia
GİRİŞ 02.04.2014 16:55 GÜNCELLEME 02.04.2014 17:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Melih Gökçek, Twitter hesabında Belediye Meclis üye sayıları konusunda AK Parti'nin CHP'nin önünde olduğunu belirterek, "AK Parti'nin 99, CHP'nin 24 Belediye Meclis üyesi var. Eğer Mansur Yavaş seçilseydi, ilk faaliyet raporunda düşürülürdü" yazdı.

Melih Gökçek'in mesajları şöyle:

"Ankara Büyükşehir Belediye meclisine seçilen üyeler belli oldu. Seçim öncesi CHP 30 üye çıkarsın her türlü iddiaya varım demiştim. CHP'liler cesaret edemediler. Çünkü sonucu onlar da biliyordu.

İşte 140 kişilik Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde üye sayıları:

Ak Parti: 99 kişi
CHP: 24 kişi
MHP : 12 kişi
DP: 2 kişi
BBP:1 kişi

Eğer CHP adayı seçilseydi ilk faaliyet raporunda başkanlıktan düşürülürdü. Bilmem anlatabildim mi?"

YORUMLAR 8
  • Mustafa 10 yıl önce Şikayet Et
    MHP/CHP oyları geçişken oldu. MHP ve CHP oyları geçişken oldu. Bence bundan sonra açıktan ittifak yapacaklar. Yani sağ ve sol kemalistler yavaş yavaş birleşiyor.
    Cevapla
  • Başbakan.R.T.E 10 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar hainleri görün ...araştırın mhp 2009 il il bakın internette oranları bellidir... 30 mart seçimin devlet hainleri kimlerdir .. BAHÇELİDİR YAZIKLAR OLSUN SANA BENDE SENİ ADAM BİLİYODUM .. Hainler MHP ve cemaat dir özelikle MHP ankarada. istanbulda . adanada Beylikdüzünde büyükcemecede tarabyada. MHP ,onurunu ,gurunu ,şerefini , devletini ,miletini kaybetti... derhal bahçeli oktay vural istifa etmelidirler
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    MHP'NİN BAŞINDA BAHÇELİ OĞLDUĞU SÜRECE MHP'DEN BİR ŞEY OLMAZ ?. Seçimden önce meydanlarada kükrüyordu meclise dönünce OTURMA EYLEMİNE BAŞLADI.ZATEN O HEP OTURUR .Bu yüzden son oyumu 1999 vermiştim,ozamanda ecevit Merve kavakçıya milletin gönderdiği vekile hakartet ederken o yine oturuyordu,rahşan korkusu ile kendi milletvekilinin başını zorla açtırdığında ise beni AKP'ye transefer etti YİNEDE BAHÇELİDEN ALLAH RAZI OLSUN BENİM UYANMAMI SAĞLADI BEYNİMDEKİ CİPİ ATTIM VE KURTULDUMALLAH MHP'Lİ ARKADAŞLARA SABIR VERSİN.AMİN.
    Cevapla
  • arif aparı 10 yıl önce Şikayet Et
    İTTİFAK İŞARETİ. Paralel yapının seçim için yeni el işareti oluştu.Hem bozkurt hem zafer işareti aynı anda olursa karışıklığa neden oluyormuş.Fetullah hoca birleştirici rol üstlrnmiş.İşde yeni PARALEL YAPI ORTAK İTTİFA İŞARETİ= Bozkurt İşareti Yapın.Orta Parmağı kaldırarak Zafer işareti olsun.Sadece Kurdun burnunu baş parmak ile yüzük parmağı oluşturacak.ZAFER BAŞLIKLI KURT.
    Cevapla
  • Recep Kalaycı 10 yıl önce Şikayet Et
    ASIL ZARAR GÖREN MHP. Ankarada Mansur yavaşın chp'den aday gösterilmesi sonucunda mhp büyük yara aldı. açıkçası chp Mansur yavaş üzerinden mhp'ye şamar attı. Mansur Yavaş da hala Chp ağzı ile çirkeflikler yapmaya devam ediyor. Devlet Bahçeli hala senaryoları okuyamamış durumda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler