İhsanoğlu tepkisi: HalkTV'den istifa etti

CHP'nin Çatı Adayı olarak Ekmeleddin İhsanoğlu isminin açıklaması sonrasında, gazeteci Hulki Cevizoğlu Halk TV’den istifa etti.

İhsanoğlu tepkisi: HalkTV'den istifa etti
İhsanoğlu tepkisi: HalkTV'den istifa etti
GİRİŞ 16.06.2014 16:30 GÜNCELLEME 16.06.2014 16:35
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

CHP’nin “Çatı Adayı” olarak önerdiği ve MHP’den de kabul gören Ekmeleddin İhsanoğlu isminin açıklanması sonrasında, gazeteci Hulki Cevizoğlu Halk TV’den istifa etti.

Cevizoğlu, sosyal medyadan yazdığı mesajda, “İlk tepkiyi ben veriyorum ve dün başladığım HalkHaberTv'den İSTİFA EDİYORUM....” dedi.  

YORUMLAR 25
  • 1efsane 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlısı.... Ülkede bayrağımıza ne saygı ne sevgi kaldı bırakın Allah aşkına. Yavaş yavaş damarlarımızdaki milliyetçilik kanı da azalmaya başladı. Teşekkürler Başkbakanım başarıyorsunuz..! Ekmeleddin Bey in her kesimi kucaklayan nazik bir cumhurbaşkanı olacağı kanaatindeyim. Ülkemiz için umarım hayırlı olur.
    Cevapla
  • Adem orhan 9 yıl önce Şikayet Et
    .BİLGİN AKREP HER ŞEYE BİR TEK ALLAH KADİRDİR. uzun adam sen her şeye kadirsin demek ne demek oluyor siz ak partili değilsin bu yorumunuzla ak partiyi karalıyorsunuz ne niyetle yapmış olursanız olun bu bir küfür ifadesidir ifadelerinizi gözden geçirmenizi daha dikkatli olmanızı diliyorum .BİLGİN AKREP HER ŞEYE BİR TEK ALLAH KADİRDİR
    Cevapla
  • Vitamin6344 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben hala bu MHP'ye oy verenlere şaşıyorum..... Nasıl oluyorda CHP ile aynı yola çıkıyorlar anlamıyorum arkadaş... Daha düne kadar ; Kuran'ı, Ezanı yasaklayan, islamiyete en büyük zararı veren bu zihniyet ile aynı duyguları paylaşıyoruz diyorlar... MHP dik duran milliyetçi demektir, vatanını milletini, dinini imanını koruyan, bayrağın bekçisi demektir... En azından yıllar öncesine kadar böyleydi, şimdiki nesile nasıl bi milliyetçilik aşılıyorlar, yazık günah... Onurunuzu gururunuzu şu zihniyetten uzak tutun Allah (c.c.) aşkına. Yürümeyin bunlarla aynı yolda...
    Cevapla
  • Uğur YAZICI 9 yıl önce Şikayet Et
    Yahu Sayın Cevizoğlu. Geçen gün bir proğramını izliyordum konuşmacı olarak evli iki profösör vardı ve senin yanında adam karısına BOŞ kafalı diyor sen susuyorsun,yerin dibine girdin ama müdahil olmaya korktun zira sana da aynı sıfatı söyleyebilirdi...Şimdi kalkmış istifa ediyorum diyorsun ben buna sadece gülüyorum...Ve hala Türkiyede böyle insanlar televizyonculuk yapabiliyor....ama nerede sorusu sorulabilir!!!!!
    Cevapla
  • BİLGİN AKREP 9 yıl önce Şikayet Et
    UZUN ADAM SEN HER ŞEYE KADİRSİN. 10 senede CHP yi hidayete erdirdin :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kolombiya'dan peş peşe adımlar! İsrail'i çıldırtacak
UCM tehdide tepki gösterdi: Uluslararası yargıya müdahale!