Ekrem Erdem'den yeni çifte 5 çocuk tavsiyesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Sivas'ta katıldığı düğünde çifte 5 çocuk tavsiyesinde bulundu.

Ekrem Erdem'den yeni çifte 5 çocuk tavsiyesi
Ekrem Erdem'den yeni çifte 5 çocuk tavsiyesi
GİRİŞ 16.08.2014 23:03 GÜNCELLEME 16.08.2014 23:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sivas'ın Suşehri ilçesinde, il genel meclis üyesi Ali Yaman'ın kızının düğününe katıldı.

Erdem, ilçedeki bir kafeteryada düzenlenen düğünde Elif Merve Yaman ve Emre Yürek çiftine bir ömür boyu mutluluk diledi.

ERDEM'DEN 5 ÇOCUK İSTEĞİ

Genç çiftten 5 çocuk isteyen Erdem, "Başbakanımız bu tür programlarda, özellikle çocukla ilgili gençlerimize mesaj verir. Bir milletin zenginliği genç nüfustur. Ama şimdi bizler genç çiftlerimizden en az 3 diyorduk ama şimdi o da kesmiyor, 5'e kadar çıktık. Bir çocuk sağlıklı yetişmez, bir çocuk olursa garip, 2 olursa rakip, 3 olursa denge, 4 olursa bereket olur. 5 ise Allah kerim" diye konuştu.

İLÇELERE TEŞEKKÜR

Erdem, cumhurbaşkanı seçiminde desteklerinden dolayı Suşehri, Akıncılar, Koyulhisar ve Gölova ilçelerine teşekkür ederek, "10 Ağustos'ta yapılan cumhurbaşkanı seçiminde, Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a büyük destek verdiler. Bugüne kadar verdiğiniz destekten hiç mahcup olmadık. İnşallah bundan sonrada mahcup olmayacağız. O amaçla çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

 

YORUMLAR 5
  • necdet kızılırmak 9 yıl önce Şikayet Et
    5 çoguk. Oldu olacak 11 deyin de bir futbol takımı oluşsun :)))
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    @ kürşad yılmaz : sen, CHP de kal paşam !. Ak partiliyim demekle Ak partili olunmuyor ! yaptığın yorum tıpatıp CHP ağzı 5 çocuk meselesi tavsiyeden ibaret kimse zorlanmıyor ! ister yaparsın ister yapmazsın !
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    evet,solculara koministlere çoğunluk vermemek için 5 çocuk !. Allahın izniyle bizim çocularımız, ne gezici ne vandal nede TC yasalarına karşı gelir ! !
    Cevapla
  • kürşad yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    ek olarak. ha bir de hükümet olarak çocuğun gıdasını esirgiyorsunuz. gıda sadece süt değildir. ana kokusu çocuk için en önemli gıdadır. o analara da şaşırıyorum.. nasıl anneler?.. onlardan kendilerini esirgiyorlar. el kadar bebeleri elaleme emanet ediyorlar, memleketi kurtaracaklar gibi.. ne talihsiz bebeler... ana kokusuna doymadan yetişiyorlar... ah annem, yeni nesil anneleri gördükçe senin hakkını hiç ödeyemiyeceğimi daha iyi anlıyorum.. hep başımın tacısın...
    Cevapla
  • kürşad yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    tutarsız. bir ak partili olarak diyorum ki; başarısız olduğunuz bir konu varsa en başta bu kadın ve aile politikalarınızdır. ne zaman yapacak bu 5 çocuğu. bi kadın yılda 1 defa doğum yapabilir. 5 yıl üstüste çocuk mu yapacak. 2 yılda bir yapsalar, 10 yıl eder. o zaman önündeki 10 yıl çocuk onları bağlayacak. bi yandan da diyorsunuz ki kadınlar çalışmalı, her alanda aktif görev almalı. çalışmaları için devletin tüm imkanlarını seferber ettiniz. kadından 1 yaşındaki çocuğunu kreşe bırakıp, işine odaklanmasını istiyorsunuz. sonra parti çalışmalarına gel diyeceksiniz, nasıl 5 çocuk doğurup başarılı ve aktif olacak..kadınlar için dünyayı ve çalışmayı o kadar cazip yaptınız ki, gene de artmıyor nüfus artış hızı... ha bir de kocasız nasıl olacak bu çocuklar soru işareti??? boşanma oranlarından habersizmiş gibi. genede avrupaya göre çok iyiymişiz ama.... aile kurumu patlamak üzere gözümüzü yumuyoruz. bir ak partili olarak partimi yerin dibine kadar eleştiriyorum bu konuda...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!