Kritik Güvenlik Zirvesi başladı

Güvenlik Zirvesi Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı.

Kritik Güvenlik Zirvesi başladı
Kritik Güvenlik Zirvesi başladı
GİRİŞ 08.10.2014 15:02 GÜNCELLEME 08.10.2014 17:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutoğlu başkanlığında, Başbakanlık Merkez Bina'da saat 14.40'ta başlayan Güvenlik Zirvesi'ne Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Ali Babacan, Yalçın Akdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı efkan ala, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Dışişleri Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, Başbakanlık Müsteşar Vekili Ergin Ergül, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ile Başbakanlık Dışişleri Başdanışmanı Kemal Öktem katıldı.

Dışişleri Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu toplantıya ilk kez katıldı.

FİDAN ZİRVEYE KATILMADI

Zirveye MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın ise katılmadığı belirtildi. Zirvede, Türkiye-Suriye sınırında bulunan Kobani'de yaşananlar ve Güneydoğu illeri başta olmak üzere yurt genelindeki şiddet olayları masaya yatırılacak.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun toplantının ardından açıklama yapacağı belirtildi. 

 

 

YORUMLAR 1
  • alper yeler 9 yıl önce Şikayet Et
    GVENLİK ZİRVESİNDEN ÇIKACAK EN İYİ BAŞLIK SURYE VE IRAK IN İŞGALİ HERKESİMİ -. -tatmin eder .... chp ve hdp ye bile yarar bu seferde onun üzerinden siyaset yaparlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…