CHP'li vekil: Partim cemaatle ittifak yaptı!

CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, Kastamonu'da katıldığı bir etkinlikte önemli bir itirafta bulundu.

GİRİŞ 15.12.2014 00:15 GÜNCELLEME 15.12.2014 08:02
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, "Her ne kadar parti yönetimimiz inkar etse de 30 Mart seçimlerinde bir ittifak yaptı, cemaatle ittifak yaptı. İllerde ve ilçelerde cemaatin çeşitli unsurlarının Cumhuriyet Halk Partisi’yle yürüdüğünü hepimiz gördük" dedi.

Güler, Eğitim ve Bilim İşgörenleri (EĞİTİM-İŞ) Kastamonu Şube Başkanlığı ve bazı sivil toplum kuruluşlarınca Şerife Bacı Öğretmenevinde düzenlenen "Türkiye Cumhuriyeti ve Türk ulusunun geleceği için ne yapmalı, nasıl yapılmalı" konulu konferansta partide bazı ittifaklar gerçekleştirildiğini ve bunun önemli bir problem olduğunu öne sürdü.

CHP, 30 Mart seçimlerinde cemaatle ittifak yaptı

Sözlerin kimi siyasi sebeplerle hafifletilebileceğini ileri süren Güler, "Çok zor ama uygulamalar çok önemli. Her ne kadar parti yönetimimiz inkar etse de 30 Mart seçimlerinde bir ittifak yaptı, cemaatle ittifak yaptı. İllerde ve ilçelerde cemaatin çeşitli unsurlarının Cumhuriyet Halk Partisi’yle yürüdüğünü hepimiz gördük" şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 32
  • çoban 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP'NİN İTTİFAK YAPMASINA GEREK YOK Kİ; HER YANI KEVGİR GİBİ. KONVOYLARDA, MİTİNGLERDE İSTEYEN İSTEYEN HER PARTİ CHPNİN KONVOYUNA, MİTİNGİNE SIZIYOR, BAYRAĞINI SALLIYOR, SLOGAN ATIYOR, ETKİNLİĞİ SABOTE EDİYOR VE KİMSE BİŞEY DEMİYOR. 30 MART SEÇİMİNDE MUHARREM İNCE BİR İLÇEDE KONUŞURKEN 300-400 MHP'LİNİN MİTİNGE SIZIP SLOGAN ATTIĞINA, BAYRAK SALLADIĞINA TANIK OLDUM. BİR İLÇEDE MHPNİN 13 BİN OLAN OYU 32 BİNE ÇIKARKEN, CHPNİN 20 BİN OLAN OYU 4 BİNE DÜŞTÜ. CHP OYLARI NEREYE GİTTİ DERSİNİZ.... BİRGÜL AYMAN GÜLER SANKİ KİMSENİN BİLMEDİĞİ BİR ŞEYİ AÇIKLIYORMUŞ GİBİ ŞOV YAPIYOR. CHP YALNIZ CEMAATLE Mİ İTTİFAK YAPTI? MANSUR YAVAŞIN ADAY GÖSTERİLMESİ İTTİFAK DEĞİL DE NEDİR?
    Cevapla
  • galatasray 9 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun kadına dogruların taviz vermiyor ahlaklı siyaset diye buna derim
    Cevapla
  • behlüldane 9 yıl önce Şikayet Et
    hadi bakalım konuş...pensilvanya,k.daroğlu kanka oldukları tescillendi..darısı bahcelinin başına,burada ilk konuşması gereken deniz baykal..
    Cevapla
  • Mehmed Öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Artık bu halk bir siyasetçi kadar bilgili seviyeye yükseldi zaten CHP ve P.Ö beraber seçimlere girdi P.Ö CHP için kapı kapı dolaşıp oy istedi
    Cevapla
  • Orbiter 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Vekil...Bunlar kamuoyunun hissettigi şeylerdi....bunu neden zamanında degil de şimdi açıklıyosun!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto