Atalay: Seçim öncesi son oy oranımız...

AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay, 2015 yılı ile ilgili beklentilerini sıralarken, partisinin soy oy oranlarını da açıkladı:

Atalay: Seçim öncesi son oy oranımız...
Atalay: Seçim öncesi son oy oranımız...
GİRİŞ 28.12.2014 18:45 GÜNCELLEME 28.12.2014 18:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, 17 Ağustos Başpınar Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresine katıldı.

Atalay kongre öncesinde 2015 yılı ile ilgili öngörülerini paylaşırken kamuoyu yoklamalarında partisinin soy oy oranlarını da açıkladı:

"SEÇİM ÖNCESİ OY ORANIMIZ YÜZDE 50 BANDINDA DEVAM EDİYOR"

2014 yılının zor bir yıl olduğunu ancak siyasi ve ekonomik istikrarla iyi bittiğini söyleyen Atalay ise, “2015’e baktığımız da daha iyi bir Türkiye görüyoruz. Bütçesi dengelenmiş, bütçe açığı yüzde 1’lerin altına düşürülmüş bir bütçeyle 2015’e giriyoruz. Ve Türkiye’nin ekonomisinde hiçbir kriz veya olumsuzluk görülmüyor ve siyasi istikrarımız sürüyor. Evet, bir seçim var. 7 Haziran'da Türkiye büyük bir seçim yaşayacak. Ama şu anda elimizdeki kamuoyu yoklamaları aynı yüzde 50 bazında devam ediyor ve milletimiz Türkiye’de bu siyasi istikrarın bozulmasını istemiyor. Ekonomik istikrar, siyasi istikrar birlikte aynen devam edecek. Ve Türkiye’de tüm projelerimiz inşallah 2015’de de devam edecek. İyi bir 2015 bekliyoruz biz. Hiçbir sorun beklemiyoruz” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Son iki yılda yaşadığımız ihanetleri başka ülkeler yaşasaydı çoktan parçalanmıştı .İçimizdeki hainler kendilerine verilen oyunu oynadı ama başaramadı. Başarsaydılar Suriye'deki iç savaş burada da yaşanırdı.
    Cevapla
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    Merak etme suriye savaşla bölündü türkiyeyide masa başında bölecekler.hemde kendi meclisimizde.2011 de neler görüşülmüş mecliste.illaki birşeyleri görmek için gözümüzün içine birinin parmakmı sokması lazım.görün işte doğuyu kaybetmek üzereyiz.
    Cevapla
  • erendb 9 yıl önce Şikayet Et
    yani diyorki, bu memleketin pkk ya sempatisi oluştu, nasılsa chp mhp de kadro-lider değişmez, biz dümene hakimiz... görecez bakalım.
    Cevapla
  • erendb 9 yıl önce Şikayet Et
    tahir bende onu diyorum işte, senin gibiler vermeye devam edecek chpden bi yol olmaz diye. sende teknik olarak bir pkk sempatizanısın.
    Cevapla
  • Tahir 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen öyle diyorsun... Millet kimin ne olduğunu biliyor sen kafana takma. Halk hangi partiye de oyunu vereceğini biliyor. Siz önce partinizi kurunda oyunuzu görelim.
    Cevapla
  • bunlar celisti.... 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlar celisti ahmet kardesim veya abim....
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    iki gün önce basbakan 42-45 diyordu. bu ne yaman celşiki böyle
    Cevapla
  • Ferit 9 yıl önce Şikayet Et
    45 - 50 diyorlardı. bence de o civarlarda. sen çelişki diyorsan CHP nin ve Paralelcilerin kanallarına bak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu